Beyblade Burst Evolution Serisinin Bölümlerini İngilizce Ve Reklamsız ???

Emlakçı Oytun

• *
  • Toplam İleti 3281
  • BeyPuan 5813
  • Beyblade Crawlerz Takımı'nın Özgüveni! Durangaaaa!
Merhabalar sevgili forum halkı,

Başlığa sığmadı sorunun tümü. Benim yardım istediğim konu Beyblade Burst Evolution çizgi dizisinin bölümlerini İngilizce ve reklamsız izlemenin yolları. Reklamsız dediğim siteye girdiğimde çizgi film başlamadan  açılan reklam değil, Çizgi filmde altta DisneyXD, Toneytoon, CartoonCrazy, HotAnime vb. ya çizgi filmin yayıncı kuruluşunun ya da çizgi filmi yayınlayan internet sitesinin logosu oluyor sinir bozucu bir biçimde. Bunlar olmadan hangi siteden izleyebilirim? Bulan olursa lütfen paylaşabilir mi? 8)
  • 0
  • 0

Ankakuşuu

• Toplam İleti 985
  • BeyPuan 79
Şuan aramayı çalışıyorum ama hiç bir sitede tüm bölümler yok bir tek hotanime var.
  • 0
  • 0

Kurenai Shu

• *
  • Toplam İleti 1212
  • BeyPuan 571
Hotanime'nin yazısı fazla belli olmuyor zaten, rahatsız edeceğini düşünmüyorum.
  • 0
  • 0

Kai Hiwatari

• *
  • Toplam İleti 4287
  • BeyPuan 966
    • Beyblade Türkiye İnstagram
Netflix var ama Evolution daha gelmedi.
  • 0
  • 0

Radek_Eren

• *
  • Toplam İleti 1624
  • BeyPuan 19396
  • En sevdiğim Beyblade WizardRod'dur.
Oytun sana ne sunduysam hiç birini sevmedin ya :D
  • 0
  • 0

Emlakçı Oytun

• *
  • Toplam İleti 3281
  • BeyPuan 5813
Hotanime'nin yazısı fazla belli olmuyor zaten, rahatsız edeceğini düşünmüyorum.
HotAnime'de ek olarak yayınlayan TV kanalının logosu da var. :(

Netflix var ama Evolution daha gelmedi.
Ana amacım videolarıma ekleyeceğim sahneleri kesmek, o nedenle logo olmasını istemiyorum. 8)

Oytun sana ne sunduysam hiç birini sevmedin ya :D
Ancak dün son bölümü izledim. Tam bir düş kırıklığı oldu. :(
  • 0
  • 0

Kai Hiwatari

• *
  • Toplam İleti 4287
  • BeyPuan 966
    • Beyblade Türkiye İnstagram
HotAnime'de ek olarak yayınlayan TV kanalının logosu da var. :(
Ana amacım videolarıma ekleyeceğim sahneleri kesmek, o nedenle logo olmasını istemiyorum. 8)
Ancak dün son bölümü izledim. Tam bir düş kırıklığı oldu. :(

Netflix logo koymuyor dostum. :D Orjinal kayıtlar tamamen, ne oynama ne reklam ne logo oluyor. :D Evolution gelirse bir bak derim, şu an sadece 1.sezon var.
  • 0
  • 0

Emlakçı Oytun

• *
  • Toplam İleti 3281
  • BeyPuan 5813
Netflix logo koymuyor dostum. :D Orjinal kayıtlar tamamen, ne oynama ne reklam ne logo oluyor. :D Evolution gelirse bir bak derim, şu an sadece 1.sezon var.
Hmmm, o yönü güzelmiş de oradan da indirmek sıkıntı olur, çizgi film sitelerinden hemen indiriyorum bölümleri. 8)
  • 0
  • 0

Kurenai Shu

• *
  • Toplam İleti 1212
  • BeyPuan 571
Hmmm, o yönü güzelmiş de oradan da indirmek sıkıntı olur, çizgi film sitelerinden hemen indiriyorum bölümleri. 8)
Ben AMV yaparken, yazı kapanması için yazının olduğu yerden kırpıyorum, fazla etki etmiyor sen de dene bence. Örnek:
  • 0
  • 0

Emlakçı Oytun

• *
  • Toplam İleti 3281
  • BeyPuan 5813
Ben AMV yaparken, yazı kapanması için yazının olduğu yerden kırpıyorum, fazla etki etmiyor sen de dene bence. Örnek:
Onu ben de yapıyorum üstte olanlarda sorun yok da, altta kocaman Disney XD ya da TooneyToon yazınca zor oluyor. Bu arada AMV çok iyi olmuş. 8)
  • 0
  • 0

Radek_Eren

• *
  • Toplam İleti 1624
  • BeyPuan 19396
  • En sevdiğim Beyblade WizardRod'dur.
Onu ben de yapıyorum üstte olanlarda sorun yok da, altta kocaman Disney XD ya da TooneyToon yazınca zor oluyor. Bu arada AMV çok iyi olmuş. 8)
Dostum o yazıları idare edeceğiz artık. Disney'in arşivini hackleyip yazısız halini bulamayız ya. ;D
  • 0
  • 0

Daichi

• *
  • Toplam İleti 2628
  • BeyPuan 10638
Direk tıklayıp indirebiliyorsun  ;D
  • 0
  • 0

Kurenai Shu

• *
  • Toplam İleti 1212
  • BeyPuan 571
Japonca indir onda altta yazı yok, aynı bölümün İngilizcesini indirip ses dosyası olarak İngilizce olanı, görüntü dosyası olarak Japonca olanı kullanırsın. Teşekkür ederim bu arada.
  • 0
  • 0

Emlakçı Oytun

• *
  • Toplam İleti 3281
  • BeyPuan 5813
Direk tıklayıp indirebiliyorsun  ;D
Nasıl yapıyorsun? WhatsApp üzerinden anlatsana. 8)

Dostum o yazıları idare edeceğiz artık. Disney'in arşivini hackleyip yazısız halini bulamayız ya. ;D
Sıradaki düzenlememde Kinetic Satomb'un sahnelerine gereksinim duyacağım. Bir videoluk deneyelim böyle kocaman Disney XD yazan videoları, bakalım n'olacak 8)

Japonca indir onda altta yazı yok, aynı bölümün İngilizcesini indirip ses dosyası olarak İngilizce olanı, görüntü dosyası olarak Japonca olanı kullanırsın. Teşekkür ederim bu arada.
O da çok uzun yöntemmiş, sende arşivlenmiş olarak varsa bana yollar mısın? Baştan indirip ses dosyasıyla birleştirmekle uğraşmamış olurum böylece. 8)
  • 0
  • 0

Kurenai Shu

• *
  • Toplam İleti 1212
  • BeyPuan 571
Nasıl yapıyorsun? WhatsApp üzerinden anlatsana. 8)
Sıradaki düzenlememde Kinetic Satomb'un sahnelerine gereksinim duyacağım. Bir videoluk deneyelim böyle kocaman Disney XD yazan videoları, bakalım n'olacak 8)
O da çok uzun yöntemmiş, sende arşivlenmiş olarak varsa bana yollar mısın? Baştan indirip ses dosyasıyla birleştirmekle uğraşmamış olurum böylece. 8)
Arşivim de var ancak hepsi Japonca. :D
  • 0
  • 0