Haberler:
Hotanime'nin yazısı fazla belli olmuyor zaten, rahatsız edeceğini düşünmüyorum.
Netflix var ama Evolution daha gelmedi.
Oytun sana ne sunduysam hiç birini sevmedin ya
HotAnime'de ek olarak yayınlayan TV kanalının logosu da var. Ana amacım videolarıma ekleyeceğim sahneleri kesmek, o nedenle logo olmasını istemiyorum. Ancak dün son bölümü izledim. Tam bir düş kırıklığı oldu.
Netflix logo koymuyor dostum. Orjinal kayıtlar tamamen, ne oynama ne reklam ne logo oluyor. Evolution gelirse bir bak derim, şu an sadece 1.sezon var.
Hmmm, o yönü güzelmiş de oradan da indirmek sıkıntı olur, çizgi film sitelerinden hemen indiriyorum bölümleri.
Ben AMV yaparken, yazı kapanması için yazının olduğu yerden kırpıyorum, fazla etki etmiyor sen de dene bence. Örnek:
Onu ben de yapıyorum üstte olanlarda sorun yok da, altta kocaman Disney XD ya da TooneyToon yazınca zor oluyor. Bu arada AMV çok iyi olmuş.
Direk tıklayıp indirebiliyorsun
Dostum o yazıları idare edeceğiz artık. Disney'in arşivini hackleyip yazısız halini bulamayız ya.
Japonca indir onda altta yazı yok, aynı bölümün İngilizcesini indirip ses dosyası olarak İngilizce olanı, görüntü dosyası olarak Japonca olanı kullanırsın. Teşekkür ederim bu arada.
Nasıl yapıyorsun? WhatsApp üzerinden anlatsana. Sıradaki düzenlememde Kinetic Satomb'un sahnelerine gereksinim duyacağım. Bir videoluk deneyelim böyle kocaman Disney XD yazan videoları, bakalım n'olacak O da çok uzun yöntemmiş, sende arşivlenmiş olarak varsa bana yollar mısın? Baştan indirip ses dosyasıyla birleştirmekle uğraşmamış olurum böylece.