Haberler:
Çocuklar hiç merak etmeyin. Beyblade 3.Sezon Bölümleri inşallah tekrar eski kadroyla yayınlanmaya başlayacak. Çünkü ATV İzleyici Temsilcisi’ne E-posta attım. ATV’nin yeni kanalı olan A2: Kanalın Yeni Rengin’de Yayınlanacaktır. Onların ses kayıtlarının bulunduğu depoları olduğu için onlar cızırtısızdır. Türkçe ses kayıtları için tekrar yayına koyacaklardır. -------------------------------------------------------------------Konu: Beyblade 3.Sezon Türkçe DublajMesaj: Merhaba izleyici temsilcisi sizden bir istediğim olacaktı. Hatırlarsanız ATV’nin Çocuk Kuşağı Köşesi vardı. Ve orada Beyblade’in tüm sezonlarını yayınlamıştınız. 1, 2, 3 sezonları da dahil acaba diyorum ki o bölümleri tekrar yayınlayabilir misiniz? Bu sefer ATV’de değil de yeni açmış olduğunuz kanal olan A2: Televizyonun Yeni Rengi kanalında sabah 08:00’den 09:00’a kadar tekrar eski bölümlerini eski dublaj kadrosuyla yayınlayabilir misiniz?
vallaha gerçekten efsane olur öyle birşey olursa ben hecelanlandim
Böyle birşey kesinlikle olmayacaktır boş yere umut veriliyor insanlara böyle asılsız haberlerle.
Yıllar sonra bunuda bin şükür.Senin dediğine gelirsek sana geri döndüler mi? Yayınlama ihtimalleri çok çok çok çok çok çok az.
Çocuklar derken? Bu arada sana geri dönüş yapmamışlar ki, nasıl yayınlasınlar. Sen senaryo kuruyorsun sadece gördüğüm kadarıyla. Sende seni dinleyeceklerine cidden inanıyorsun.
Arkadaşlar hatırlarsanız ATV’nin Çocuk kuşağı bölümü vardı. Oradaki eski çizgi filmler genellikle 07:00 ile 08:00 ve 09:00 bazende 10:00'a kadar sürerdi. Sonrada geceleri tekrarları verilirdi. Bende o yüzden 07:00 ile 08:00 ve 09:00 saati arasında dedim.
Ertuğrul bolum açılmıyor kısıtlanmış diyor