Haberler:
Bushra gerçekçi yorumlara her zaman ihtiyacımız var teşekkür ederim olumsuz söyleseydin de bu da bir katkıdır o konuda için rahat olsun. Dediğin doğru katılıyorum fakat mesela ben çok geç farkettim bu formu. Benim gibi insanların sayısı vardır. Şuan ben ve kardeşimde burdan haberdar oldu ikimizde 5 kişiye söylesek 10 kişi eder. En azından merak edip gelseler bile bir gelişmedir.Bu ortam msn ortamını hatırlatıyor ayrıca bu da beni çeken başka bir konuydu Ardivas dostum sende bu konuda haklısın, çoğumuz ayrı ve uzak yerlerdeyiz. Ama bir bahane olur da bir araya gelsek fena mı olur Hemen şimdi olacak diye bir şey yok örnek veriyorum 2 yıl sonra 25 kişi buluşup karadeniz turu yaparak beyblade yazılı yazsa t-shirt kışsa montlarımızla etrafta gezdiğimizi oralarda insanların içinde turnuva yaptığımızı 2 günlük küçük bir tatil kimseye zor gelmez. Maddiyat akla geliyor böyle şeylerde inan onu da hallederiz. Bu tür şeyler bile düşününce güzel Benim amacım beyblade platformu adı altında insanlarla kaynaşmak
Bence kolaylardan başlayalım, mesela sitedeki aktif kişi sayısını 20 ye çıkarmak gibi. Şuana kadar aynı anda 13 kişi aktiften yukarısını görmedim.
Üzerimde Beyblade yazan bir tişörtle halk içinde gezmek istemem Kabul etmeliyiz ki anime vb. şeyleri seven kitle dar bit kitle. Herkese değil de doğrudan onlara ulaşmanın bir yolunu bulmalıyız.
Kalabalık ortamlarda herkesin içinde Beyblade oynayabiliriz bir kaç kişi buluşup. Hasbro'ya turnuva yapmaları için topluca mail atabiliriz. Beyblade TR turnuvaları süper de site dışında birine haberi zor ulaşıyor. Resmi hasbro turnuvası olursa, hasbro reklamını yapar. Katılanların %95'i küçük çocuk olsa da turnuvaya gidip bu siteden bahsedebiliriz. Gerçi metallerde turnuvaları 13 yaş altı için yapmışlardı ama istek olursa yaş sınırını kaldırabilirler belki.Beyblade TR turnuvaları için ayrıca şuana kadar hiç facebook etkinlik sayfası görmedim. Instagram/twitter/facebook'da etkinliklerimizle ilgili paylaştıklarımızı gören çok olmaz belki ama denemekten bir şey kaybetmeyiz.Gittigidiyor/Letgo'da falan bu siteden olmayan satıcılar vardır diye tahmin ediyorum, onlara mesaj atıp beyblade satın alanlara ulaşmamıza yardım etmelerini rica edebiliriz.
aynen kesinlikle katılıyorum. Diğer arkadaşlarda bahsettiği gibi kolaydan başlayabiliriz.Hatta hasbro sponsorluğunu da almış oluruz çok mantıklı, bu konuda fikirleri bir araya getirelim Takao dostum grafitiyi hırka ve t-shirt e döken çok güzel giyim sektörleri var Bu önyargını yıkabiliriz merak etme t-sihrt den çok hırka daha güzel olur ilk bahar son bahar sezonunda düşün kapuşonlu bir hırka arkasında beyblade logosu önde de japon takımı ve bir kaç süsleme Bu arada Ekim ayı içerisinde siteyi ziyaret eden kayıtlı üye sayısı 132 bunu arttırırsak ve her ay takip edersek forumuda ayağa kaldırmış oluruz
Güzel hayaller bunların gerçekleşmesini çok isterim.Bu yüzden fikirlerinize elimden gelen desteğide veririm.Bence öncelikle biraz reklam yapmalı ve sosyal medyada daha aktif olmalıyız.Sonraki aşamalar daha sonra düşünülür.Bunun içinde bence bir İnstagram sayfası açıp youtube kanalımıza düzenli içerik atmalıyız.Belki de şuan tek tek çalışan Emlakçı Oytun ve CoolBlader gibi arkadaşlarımız birleşip ortak bir kanal adına çalışabilirler.
Kesinlikle katılıyorum ortak bi youtube sayfasında daha fazla paylaşım var daha fazla kitleye ulaşma şansımız olurBu arada ileti atıp fikir sunan arkadaşlara tek tek teşekkür ediyorum hep beraber bu işi başaracağız
Dün Youtube da biraz veri topladım;Forumda kanalı olan ve bildiklerim1) Ertuğrul bektik toplam 14 bin Abone ve 24.154.376 görüntüleme ( 5 yıl içerisinde yaklaşık bu görüntülenme)2) Emlakçı Oytun Mertol 30 Abone 4000 Görüntülenme3) Hazirates 11.052.638 görüntüleme ( 5 yıl içinde yaklaşık görüntülenme ve forum üyesi olup olmadığından emin değilimErtuğrul arkadaşımıza söyledim burdan da yazayım yeni bir video paylaşmayalı 1 yıl olmuş, Youtube kanalını tekrar canlandırması çok güzel olur hem beyblade forum hem çizgifilm hemde turnuvalardan kesit yaparsa güzel olurOytun arkadaşımız kutu açılımı ve Beyblade VS leri paylaşıyor ondan isteğim her videosunda forumu paylaşmasıEn azından bunu yaparak da kitleyi genişletebilirizSon olarak hazirates i de foruma üye değilse foruma çekip onda da bunu isteyeceğim.
Dün Youtube da biraz veri topladım;Forumda kanalı olan ve bildiklerim...