Motor Strike Battle Set Kutu Açılımı

Takao

• Dalgaakın Beyblade Takımı
  • *
  • Toplam İleti 5197
  • BeyPuan 10856
  • Foruma Hoş Geldiniz
    • Gereksiz Ekran
Motor Strike Battle Set Kutu Açılımı
« : Ağustos 03, 2021, 02:09:05 »
Yine bir Hasbro beceriksizliği ile karşı karşıyayız. Stadyumun dönen kısmına bağladıkları çubuğu görünce güzel bir ürün olmayacağını anlamıştım ama bu kadarını da beklemiyordum. Motoru geç dönmeye başlıyor veya dönmesi için başlangıçta elinizle ittirmeniz gerekiyor ve dönerken üzerine Beyblade gelince yavaşlıyor veya duruyor. Motoru yeterince güçlü yapamamışlar.

• 0
  • 0

Radek_Eren

• *
  • Toplam İleti 1598
  • BeyPuan 18695
  • En sevdiğim Beyblade WizardRod'dur.
Ynt: Motor Strike Battle Set Kutu Açılımı
« Yanıtla #1 : Ağustos 03, 2021, 09:18:29 »
En azından motorlu arenayı denemişler. Keşke tek sorun bu olsaydı... Beyblade'lerin tasarımı çok çirkin, Takara Tomy ile alakası yok tasarımlarının. Özellikle Lucius'ın... Verdikleri diskler de kötü. Vertical ve 6 ne ya?
  • 0
  • 0

Shirasagi Lui

• Toplam İleti 593
  • BeyPuan 481
  • I won't lose!
« Yanıtla #2 : Ağustos 03, 2021, 10:44:10 »
Spoiler
Yine bir Hasbro beceriksizliği ile karşı karşıyayız. Stadyumun dönen kısmına bağladıkları çubuğu görünce güzel bir ürün olmayacağını anlamıştım ama bu kadarını da beklemiyordum. Motoru geç dönmeye başlıyor veya dönmesi için başlangıçta elinizle ittirmeniz gerekiyor ve dönerken üzerine Beyblade gelince yavaşlıyor veya duruyor. Motoru yeterince güçlü yapamamışlar.

bu video da ise adam arena yı kutudan çıkardığı gibi hiçbir sourn yapmadan çalıştırmayı başardı belkide geeks beceremedi çalıştırmayı
  • 0
  • 0

E_Kare

• *
  • Toplam İleti 689
  • BeyPuan 3464
  • .
« Yanıtla #3 : Ağustos 03, 2021, 12:05:34 »
İlk duyurulduğunda belki mugen infinte stadyum gibi driver'ları uyandırmak için kullanılır diye ummuștum. Çok pürüzsüz dönem kısım ama :(
  • 0
  • 0