Ginkga nasıl yendi diyenler var olm adam bütün dünyanın gücünü aldı bi de burda hala nasıl anlamadınız anlamıyorum beybladçi ruhu en önemli şey savaşlardaki ve birde ana karakter buffı var nemesis yenrmezdi o halde ginkgayı
evet ama işte herhangi bir Beyblade ci olabilirdi orada Ryuga nın yenmesini çok istemiştim bn
Bütün sezonları çok muhteşemdi ryuga kyoya ve king'i aynı takımda yapsalardı eminim çok anlaşmazlıklar yaşarlardı yeni izleyenlerden değilim 7. Kere bitirişim variares'in hastasıyım 😂
bnde 7 kez değil 4 kez ama ben tüm sezon tekrarı yapıyorum yaparsam

bende King (esas 2 lim hariç Ryuga ve kyoya). En sevdiğim efsanevi beybladeçi. Sırf bu sezon en sevdiğim sezon diye bu 5 yıldızlı efsanevi beybladeçi unvanını sürdürücem

l dragodan sonra variaries dd isterdim Beyblade olarak
anlatmaya gerek yok zaten metal fightın her sezonu güzeldi bitmesi beyblade fanlarını çok üzdü
keşke tekrar çıksada yüzümüzde bir tebessüm olsa
.
@Shirasagi Lui ye katılıyorum tam olması gereken yerde bitti sadece Ryuga nın o şekilde inziva ya çekilmesi olmasaydı yani son bir kez daha bir yerde g9rüp bitseydi müko olurdu shogun steel de falan , ve burst cidden çok güzel bir devam hatta şu an yeniden başlayanlara 1000 kat daha iyidir