Haberler:
Çok iyi bir seriydi keşke devam etseydi eğer burdan beni duyan olursa lütfen karakterleri değiştirmeden yapın seriyi
valla ne yalan söyliyim bu sezonun ikinci yarısı dünyayı kurtarma teması olduğundan sevemedim,dedim ulan ben başka anime mi izliyorum diye,bide beyblade ile yapıyorlar,lan BEYBLADE la bu beyblade,beyblade dediğin şey 2 dk dönüp duran şeydir,burda bildiğin beyblade'leri dragon ball daki super saiyanlar gibi bişeye dönüştürmüşler patlamalı çatlamalı felan,ama ilk yarısı güzeldi yalan yok,bu sezona genel olarak 10 üzerinden 5 veriyorum ne az ne fazla,Masters her türlü tüm metal serisindeki en iyi seri,bing bang(cosmic)pegasus,l drago destory,diablo nemesis gözüme güzel gelen tek beylerdi galiba(variares ve fang leone'da hoş beyler aslında)
Ben de tam tersi Burst'teki gibi 5 dakika süren maçları sevemiyorum. Sonuçta bu bir anime ve fantastik öğeler bunu izlenebilir kılıyor. Gerçekçilik arttıkça animenin izlenebilirliği kalmıyor.(Gerçek hayatta bir beyblade maçı izlemek ne kadar keyifli?) Bu sezon Beyblade tarihindeki turnuva klişesini kıran tek sezon. Bu yüzden bence en iyi sezon. Beyblade'i sadece turnuvalarla sınırlamak bana göre saçma. Sonuçta gerçek hayatta Super Saiyan da yok. Hayal gücü olmadan dümdüz Beyblade izlemenin bir keyfi olmaz.
2024 den merhaba koca bir neslin merak ettiği serinin sonu neden devamı yok sonuçta ana karakterler hayatta yeni bir kötü ile devam edebilirdi üzücü