Haberler:
Sevgili forum halkı, herkese göre en güçlü kendinedir Benim yorumlarıma saçma demeyin lütfen. Sonuçta ben 2 sezon bitirdim. Hem kişilik, hem de yetenek anlamında kesinlikle 1 numaraydı. Ayrıca Türkiye'de olduğu gibi 12 yaş altı ve 12 yaş üstü olarak ayrı turnuvalar yapılsaydı Yu her türlü en güçlüsü. Size göre en güçlü olmayabilir; ancak benim için öyle. Ayrıca Yu'yu herkesle karşılaştırın; ancak Madoka'ya bile yenilen Kyoya'nın Yu'dan güçlü olduğunu söylemeyin
bu sezonki gücüyle , masterda ki gücü bir değilki yu nun gingka yı yenen kişi ile masamune yi tenemeyen gücü arasında fark var bn fusiondaki gücünü kastediyodum yorumun tamamında bnce daha güçlü masamuneden ki yu ginka yı yendi ki ginka o gücüyle Spoilerryuga yı yenmişti masterdaki gücüyle kıyaslamak mümkünmü yani neyse yu en güçlü değil olamaz zaten sadece fusionda çok güçlü ama çok tatlı oyuncaklarla oynayan bir çocuk olduğunu da düşünürsek çok güçlü (dizide beybladeler oyuncaktan öte ) konuyla alakasız ama bu sezonları ilk izleyen varmı bu sitede
3. sezonu izle kyoya eliyle fırlatsa Yu nun işini bitirebilir seviyede olduğunu görürsün yu metal fusion da neyse serinin sonuna kadar öyle kalıyor açıkçası neredeyse hiç gelişmiyor ama kyoya öyle değil bi lafı vardı fury de GİNGA SENİ YENMEK İÇİN BUGÜN DÜNDEN YARINSA BUGÜNDEN DAHA İYİ OLMAK İÇİN ÇALIŞTIM şimdi bu sözü söyleyen birisi birde 3 sezon boyunca yan gelip yatan Yu bence karşılaştırması bile yanlış
Metal Fury 17. bölüm olması lazım jack izleyince jack in tartışılacak bir durumu olmadığını anlarsın bence
Keşke sanatını konuşturacak kadar vakti olsaydı o bölümde bunlar düzenlemenin güzelleriydi o olmadan hiçler
Yu'nun tavırlarını sevmemeye başladım :-\ Neyse Ryuga nerede acaba şuan pek kişiye alışamadım belki ona alışırım bir işleyişni görürsem SpoilerDünyayı falan kurtardı diyolar ama Tsubasanın tavırları çok güzeldi
Metal Masters sezonunda seveceksin
Yo hala seviyorum fakat kendini bilmez bir şekilde Tsubasaya saygısızlık yapıyor :-\
Tsubasa'ya tüm sezonlar içinde en çok saygı duyan ve değer veren kişinin Shu olduğunu göreceksin Metal Masters'ta