Beyblade - Metal Fusion - 31. Bölüm

Takao

• Dalgaakın Beyblade Takımı
  • *
  • Toplam İleti 5242
  • BeyPuan 10860
  • Foruma Hoş Geldiniz
    • Gereksiz Ekran
Ynt: Beyblade - Metal Fusion - 31. Bölüm
« Yanıtla #15 : Temmuz 27, 2017, 03:44:58 »
Sevgili forum halkı, herkese göre en güçlü kendinedir 8) Benim yorumlarıma saçma demeyin lütfen. Sonuçta ben 2 sezon bitirdim. Hem kişilik, hem de yetenek anlamında kesinlikle 1 numaraydı. Ayrıca Türkiye'de olduğu gibi 12 yaş altı ve 12 yaş üstü olarak ayrı turnuvalar yapılsaydı Yu her türlü en güçlüsü. Size göre en güçlü olmayabilir; ancak benim için öyle. Ayrıca Yu'yu herkesle karşılaştırın; ancak Madoka'ya bile yenilen Kyoya'nın Yu'dan güçlü olduğunu söylemeyin 8)

Küçümsediğin Kyoya
Spoiler
dört mevsim Beybladeçilerinden birisi yani en önemli Beybladeçilerden biri.
  • 0
  • 0

bladçi

• *
  • Toplam İleti 5068
  • BeyPuan 1555
  • 3 2 1 hazırrrrrrrrrrrr ateş AnadoluBeybladeTakımı
« Yanıtla #16 : Temmuz 27, 2017, 06:30:54 »
Sevgili forum halkı, herkese göre en güçlü kendinedir 8) Benim yorumlarıma saçma demeyin lütfen. Sonuçta ben 2 sezon bitirdim. Hem kişilik, hem de yetenek anlamında kesinlikle 1 numaraydı. Ayrıca Türkiye'de olduğu gibi 12 yaş altı ve 12 yaş üstü olarak ayrı turnuvalar yapılsaydı Yu her türlü en güçlüsü. Size göre en güçlü olmayabilir; ancak benim için öyle. Ayrıca Yu'yu herkesle karşılaştırın; ancak Madoka'ya bile yenilen Kyoya'nın Yu'dan güçlü olduğunu söylemeyin 8)
Dostum lafının başında ''Herkese göre en güçlü kendinedir'' demişsin sonunda da ''Kyoya'nın Yu'dan güçlü olduğunu söylemeyin'' bana göre de Kyoya Yu'dan güçlü
  • 0
  • 0

Kai Hiwatari

• *
  • Toplam İleti 4287
  • BeyPuan 966
    • Beyblade Türkiye İnstagram
« Yanıtla #17 : Temmuz 27, 2017, 09:42:22 »
bu sezonki gücüyle  , masterda ki gücü bir değilki yu nun gingka yı yenen kişi  ile masamune yi tenemeyen gücü arasında fark var bn fusiondaki gücünü kastediyodum  yorumun tamamında  bnce daha güçlü masamuneden ki yu ginka yı yendi ki ginka o gücüyle
Spoiler
ryuga yı yenmişti
masterdaki gücüyle kıyaslamak mümkünmü yani           neyse yu en güçlü değil olamaz zaten sadece fusionda çok güçlü ama çok tatlı oyuncaklarla   oynayan bir çocuk olduğunu da düşünürsek çok güçlü (dizide beybladeler oyuncaktan öte )                  konuyla alakasız ama  bu sezonları ilk izleyen varmı  bu sitede

Son sezonu konuşuyoruz.
Spoiler
Fusion'da Ginga'yı yendi o da o gücüyle Ryuga'yı yendi demişsin tamam ama bu Yu'nun Ryugayı yeneceği ya da Masamune'yi yeneceği anlamına gelmez.
Masters sezonunda ise yenemezdi, çünkü güçlenmişti. Yu kendini geliştiriyorsa Masamune de geliştiriyor.
Spoiler
Zaten daha öndeydi ondan hep. Yu o kadar iyi olsa yedek olmazdı yedek olmaya bile hakkı yoktu.

Kyoya'yı küçümseyemezsin, yoksa bende Yu'nun hala oyuncaklarla oynayan büyümemiş kendini bilmez bir çocuk olduğunu söyleyebilirim. Bana göre de böyle yani sevmek zorunda değilim, senin de bazı oyuncuları sevmediğin gibi. Takao demiş zaten daha dememe gerek yok. O maç Madoka vs Kyoya değildi bir kere, Madoka kendisi atladı sonradan. Neyse Fury sezonunu da full izleyince de görürsün gücünü. Ryuga konusunu da o zaman bir daha konuşalım bir de o var :D

Bir de bu var spoiler içerir ama okuma istersen
Spoiler
Son sezon herkes aynı tarafa sayılır. Nemesis'in takımı hariç öyleydi yani. Bunları kıyaslayıp vakit kaybetmemeliyiz.
  • 0
  • 0

« Yanıtla #18 : Temmuz 27, 2017, 10:52:10 »
3. sezonu izle kyoya eliyle fırlatsa Yu nun işini bitirebilir seviyede olduğunu görürsün yu metal fusion da neyse serinin sonuna kadar öyle kalıyor açıkçası neredeyse hiç gelişmiyor ama kyoya öyle değil bi lafı vardı fury de GİNGA SENİ YENMEK İÇİN BUGÜN DÜNDEN YARINSA BUGÜNDEN DAHA İYİ OLMAK İÇİN ÇALIŞTIM şimdi bu sözü söyleyen birisi birde 3 sezon boyunca yan gelip yatan Yu bence karşılaştırması bile yanlış
  • 0
  • 0

Ardivas

• Toplam İleti 1365
  • BeyPuan 232
  • #The powers in my hand#
« Yanıtla #19 : Temmuz 27, 2017, 16:37:40 »
kırılma noktasına gelmiş bir Beyblade in kaybetmesi fiziksel açıdan doğru ki onda yenilmedi madoka sadece özel hamleyi yavaşlattı Beyblade in  kötü olduğunu göstermek için altı ve yenilen lion çıkınca sonra da farketti kötü olduğunu bu yüzden kyoya kendisi indi durdurdu Beyblade ini doğru izlemelisin  ki o bölümde yu ginga yı yenmişti evet yu öyle yarışmalarda olsa birinci olurdu ki   yorumlarında yu yu seven ve güçlü olduğunu savunan kişiye bu yorumu yazıyosun  :d

3. sezonu izle kyoya eliyle fırlatsa Yu nun işini bitirebilir seviyede olduğunu görürsün yu metal fusion da neyse serinin sonuna kadar öyle kalıyor açıkçası neredeyse hiç gelişmiyor ama kyoya öyle değil bi lafı vardı fury de GİNGA SENİ YENMEK İÇİN BUGÜN DÜNDEN YARINSA BUGÜNDEN DAHA İYİ OLMAK İÇİN ÇALIŞTIM şimdi bu sözü söyleyen birisi birde 3 sezon boyunca yan gelip yatan Yu bence karşılaştırması bile yanlış
Yu da gelişti ama kyoya kadar değil
  • 0
  • 0

Emlakçı Oytun

• *
  • Toplam İleti 3281
  • BeyPuan 5813
  • Beyblade Crawlerz Takımı'nın Özgüveni! Durangaaaa!
« Yanıtla #20 : Temmuz 28, 2017, 13:21:24 »
Her neyse, güzel oluyor böyle tartışmalar :) Başka bir başlıkta da Jack'in gücünü tartışırız :D
  • 0
  • 0

« Yanıtla #21 : Temmuz 28, 2017, 14:05:17 »
Metal Fury 17. bölüm olması lazım jack izleyince jack in tartışılacak bir durumu olmadığını anlarsın bence :D
  • 0
  • 0

Emlakçı Oytun

• *
  • Toplam İleti 3281
  • BeyPuan 5813
« Yanıtla #22 : Temmuz 28, 2017, 16:44:22 »
Metal Fury 17. bölüm olması lazım jack izleyince jack in tartışılacak bir durumu olmadığını anlarsın bence :D
Kimi zaman sanat ön plandadır 8)
  • 0
  • 0

« Yanıtla #23 : Temmuz 28, 2017, 17:10:04 »
Keşke sanatını konuşturacak kadar vakti olsaydı o bölümde bunlar düzenlemenin güzelleriydi o olmadan hiçler :)
  • 0
  • 0

Emlakçı Oytun

• *
  • Toplam İleti 3281
  • BeyPuan 5813
« Yanıtla #24 : Temmuz 28, 2017, 17:42:32 »
Keşke sanatını konuşturacak kadar vakti olsaydı o bölümde bunlar düzenlemenin güzelleriydi o olmadan hiçler :)
Göreceğiz bakalım dostum 8)
  • 0
  • 0

Kurenai Shu

• *
  • Toplam İleti 1208
  • BeyPuan 571
« Yanıtla #25 : Ocak 14, 2018, 20:54:28 »
Yu'nun tavırlarını sevmemeye başladım  :-\  Neyse Ryuga nerede acaba şuan pek kişiye alışamadım belki ona alışırım bir işleyişni görürsem
Spoiler
Dünyayı falan kurtardı diyolar ama :D
Tsubasanın tavırları çok güzeldi
  • 0
  • 0

Emlakçı Oytun

• *
  • Toplam İleti 3281
  • BeyPuan 5813
« Yanıtla #26 : Ocak 14, 2018, 21:15:13 »
Yu'nun tavırlarını sevmemeye başladım  :-\  Neyse Ryuga nerede acaba şuan pek kişiye alışamadım belki ona alışırım bir işleyişni görürsem
Spoiler
Dünyayı falan kurtardı diyolar ama :D
Tsubasanın tavırları çok güzeldi
Metal Masters sezonunda seveceksin 8)
  • 0
  • 0

Kurenai Shu

• *
  • Toplam İleti 1208
  • BeyPuan 571
« Yanıtla #27 : Ocak 14, 2018, 21:30:21 »
Metal Masters sezonunda seveceksin 8)
Yo hala seviyorum fakat kendini bilmez bir şekilde Tsubasaya saygısızlık yapıyor  :-\
  • 0
  • 0

Emlakçı Oytun

• *
  • Toplam İleti 3281
  • BeyPuan 5813
« Yanıtla #28 : Ocak 14, 2018, 22:24:38 »
Yo hala seviyorum fakat kendini bilmez bir şekilde Tsubasaya saygısızlık yapıyor  :-\
Tsubasa'ya tüm sezonlar içinde en çok saygı duyan ve değer veren kişinin Yu olduğunu göreceksin Metal Masters'ta 8)
  • 0
  • 0

bladçi

• *
  • Toplam İleti 5068
  • BeyPuan 1555
  • 3 2 1 hazırrrrrrrrrrrr ateş AnadoluBeybladeTakımı
« Yanıtla #29 : Ocak 14, 2018, 22:26:06 »
Tsubasa'ya tüm sezonlar içinde en çok saygı duyan ve değer veren kişinin Shu olduğunu göreceksin Metal Masters'ta 8)
Yu diyecektin sanırım :D
  • 0
  • 0