@Emlakçı Oytun finalde çok güzel hakemlik yapmışsın tebrikler
Teşekkür ederim dostum.

Çok eğlenceliydi benim için de
Şuan Hasbro ürettiği G3'ü yenmeye yaklaşan hiçbir şey yok ki
Evolution'a izin vermeleri ve üstüne G3'ü banlamamaları tuhaf bi karar 
WBBO'da, takara beylerinin (cho-z dahil) kullanıldığı turnuvalarda, şuan maximum Garuda, Spriggan Requiem ve G3'ü banlamayı düşünüyorlar...
Ben önerdim daha turnuva başlamadan Maximus Garuda ve Lost Luinor'un yasaklanmasını, onaylamadı en yetkili kişi. Ben ilk grubu içeri alırken Hasbro marka Tempest Wyvron, Maximus Garuda ve Blast Jinnius'u olan 3 kişi vardı. Onları içeri aldıktan sonra annelerden biri "Evde oğlumun bir sürü Beyblade'i var yurt dışından 3000 TL para verdim; yalnızca Türkiye'de satılanlara izin verilecek dendiği için onları evde bıraktık. Şimdi onlara izin verildiğini görüyorum, olay çıkarırım." deyince durumu 2. yetkiliye ilettim ve bu 3 çocuğu bulup Beyblade'lerini ailelerine bıraktırdık tribünde oturan. Sonra bu 3 çocuğun velisi duruma karşı çıkınca ilk turda da bunları kullandıklarını söyleyince 1. yetkili Hasbro olan tüm Burst Beyblade'lerinin kullanılabileceğini söyledi ve o 3 çocuğu bulup Beyblade'lerini geri alabileceklerini söyledim. Ardından da o kadını bir daha görmemeyi diledim ve dileğim gerçekleşti
Bu arada benim turnuvadaki ana görevim turnuvaya her katılan çocuğun Beyblade'lerini denetlemekti. Herkes içeri girdikten ve finalistler belli olduktan sonra da yarı final maçlarıyla finalin sunumunu üstlendim. Turnuvadaki en ilginç noktalardan birkaçı da şunlardı:
- Öyle anne babalar gördüm ki, çocuğuna aldığı pahalı Beyblade'lerle hava atıyorlardı. Maximus Garuda'yı 40 $'a aldığını söyleyen gururlu baba ile oğluna 3000 TL'lik Beyblade aldığını söyleyen anneyi unutamıyorum.
- Bende olmayan birçok modeli çocuklar almıştı bile. Beyblade Burst 3. sezondan bir Winning Valkyrie olan biri vardı. Toplam Bir çocuk da Beyblade Burst God serisinden tüm Beyblade'leri toplamıştı, ancak sonradan fiyatını söyleyince S3 marka olduğunu anladım.
- Toplamda 5 kız katıldı, biri kardeşine elendi, 3'ünü görmedim sonradan, bir tânesi de 13 finalistten biri oldu. Turnuvada herkes 16'lı gruplara ayrıldı. Her 16 kişiyle yapılan ön elemede 1. olan finalist oldu. TOplamda 13 finalist vardı. Bu 13 finalist 4 gruba ayrıldı (3-3-3-4) kişilik. A-B-C-D grupları oluşturuldu ve lig türünde yapılan maçlar sonrasında ilk 2 sırada yer alan yarışmacılar çapraz eşleşme ile çeyrek final maçlarını yaptılar. Maçlarda 3 olan kazanıyor, kurallar bildiğimiz gibi; ancak 3 olan ilk seti kazanmış oluyor. Ardından bir set daha oynanıyor ve yine 3 olan kazanıyor. İlk seti kazanan ile 2. seti kazanan aynı kişi değilse 3. ve son set gerçekleşiyor ve 3 setten 2'sini alan bir üst tura çıkmış oluyor. Dolayısıyla maçlar ortalamanın 2-3 katı sürüyor.
- Çocukların yarısından çoğu beni görür görmez tanıdılar. Kimi "Sizi bir yerden tanıyorum.", kimi "Aaaaa Emlakçı Oytun Mertol", kimi "Ağabey sizin Oyun (evet doğru okudunuz) Mertol kanalınız mı var?", kimi de "Oytun Ağabey, ben ..... (Youtube kanal adı), beni hatırladın mı?" diyerek yanıma geldiler. Yaklaşık 20 çocuk eline ya da koluna imzamı atmamı istedi, maç yaptığım birçok kişi oldu ve en az 50 kişi de fotoğraf çektirdi benimle. Kendimi bir an Hollywood yıldızları gibi sezinledim.
Okuduğunuz için teşekkür ederim. Birçok video çektim turnuva sırasında. Düzenlemesini bitirince onu da forumda paylaşacağım.