13. Beyblade TR Turnuvası

Takao

• Dalgaakın Beyblade Takımı
  • *
  • Toplam İleti 5200
  • BeyPuan 10856
  • Foruma Hoş Geldiniz
    • Gereksiz Ekran
13. Beyblade TR Turnuvası
« : Nisan 25, 2018, 00:53:05 »
Sitemizin on üçüncü turnuvası. Tüm katılımcılara teşekkür ederiz. Umarım videoyu beğenirsiniz.

Tüm Katılımcılar: (Soldan sağa doğru: Rei, HBK(KAİ), Emlakçı Oytun, Takao, Ertuğrul, Ahmet, DarkBlader)

Turnuva Sonucu Hakkında Bilgi: http://forum.beybladetr.com/etkinlikler-ve-duyurular/13-beyblade-tr-turnuvasi-basvurulari/
  • 0
  • 0

E_Kare

• *
  • Toplam İleti 689
  • BeyPuan 3464
  • .

HBK(KAİ)

• *
  • Toplam İleti 48
  • BeyPuan 593
  • Beyblade Crawlerz Takımı'nın Gücü !
Ynt: 13. Beyblade TR Turnuvası
« Yanıtla #2 : Nisan 25, 2018, 08:24:29 »
Saldırı modu varmıydı :)) @E_Kare
  • 0
  • 0

Emlakçı Oytun

• *
  • Toplam İleti 3279
  • BeyPuan 5813
  • Beyblade Crawlerz Takımı'nın Özgüveni! Durangaaaa!
« Yanıtla #4 : Nisan 25, 2018, 13:12:09 »
İkincilik gene iyi boşver :D
Ben de bilmiyorum Flash Sagittario'nun 2 modu olduğunu, nasıl değiştiriliyor? 8)
  • 0
  • 0

bladçi

• *
  • Toplam İleti 5039
  • BeyPuan 1555
  • 3 2 1 hazırrrrrrrrrrrr ateş AnadoluBeybladeTakımı
« Yanıtla #6 : Nisan 25, 2018, 18:00:44 »
Öncelikle @Emlakçı Oytun tebrikler sanırım çimler ıslak olduğu için gazete serdiniz biraz reklam olmuş sanki ;D onun dışında kinayeli laflar dolanmış orda olmayı çok isterdim bu arada gözler seni aradı sn egoist yard. mod. @Kai Hiwatari  ;D Reiye de 2. şans verilmesi güzel olmuş bundan sonrak turnuvalar da gene gelmeyenlerin yerine elenenler arasında maç yapıp birincisi çıksın
  • 0
  • 0

Emlakçı Oytun

• *
  • Toplam İleti 3279
  • BeyPuan 5813
« Yanıtla #7 : Nisan 25, 2018, 19:24:07 »
Çemberin 2 parçasını + şeklide değil de oval olacak şekilde üst üste koyuyorsun.
Omurga değişmeden mod değişir mi? 8)

Öncelikle @Emlakçı Oytun tebrikler sanırım çimler ıslak olduğu için gazete serdiniz biraz reklam olmuş sanki ;D onun dışında kinayeli laflar dolanmış orada olmayı çok isterdim bu arada gözler seni aradı sn egoist yard. mod. @Kai Hiwatari  ;D Rei'ye de 2. şans verilmesi güzel olmuş bundan sonraki turnuvalar da gene gelmeyenlerin yerine elenenler arasında maç yapıp birincisi çıksın
Sağ ol dostum. Ben de isterdim Kai'nin olmasını. Umarım bir gün sen de olursun turnuvalarda. 8) Önerine de kesinlikle katılıyorum...
  • 0
  • 0

Kai Hiwatari

• *
  • Toplam İleti 4287
  • BeyPuan 966
    • Beyblade Türkiye İnstagram
« Yanıtla #8 : Nisan 25, 2018, 19:35:14 »
Omurga değişmeden mod değişir mi? 8)
Sağ ol dostum. Ben de isterdim Kai'nin olmasını. Umarım bir gün sen de olursun turnuvalarda. 8) Önerine de kesinlikle katılıyorum...

Ben Ağva'ya gitmek zorundaydım turnuvanın ertesi günü, o yüzden bazı hazırlıklar yaptım gelemedim ama asıl gelmeme sebebim bize yakın olan kızın biriyle kitap takası yapmaya gitmiş olmamdı. Bu sıralar da yoğun olacağım ama bir sonraki turnuvaya gelişimi etkilemez.
  • 0
  • 0

Kurenai Shu

• *
  • Toplam İleti 1202
  • BeyPuan 571
  • Spriggan 🔥
« Yanıtla #9 : Nisan 25, 2018, 19:35:57 »
Oytun Mertol ve HBK farkı görüyorsunuz anlatmaya gerek yok tebrikler Crawlers 8)
  • 0
  • 0

Emlakçı Oytun

• *
  • Toplam İleti 3279
  • BeyPuan 5813
« Yanıtla #10 : Nisan 25, 2018, 19:44:53 »
Ben Ağva'ya gitmek zorundaydım turnuvanın ertesi günü, o yüzden bazı hazırlıklar yaptım gelemedim ama asıl gelmeme sebebim bize yakın olan kızın biriyle kitap takası yapmaya gitmiş olmamdı. Bu sıralar da yoğun olacağım ama bir sonraki turnuvaya gelişimi etkilemez.
Dostum bizim üniversite sınavı işi n'oldu bu arada? O güne erken seçim koydular, okullarda sandıklar olacağından o gün sınav olamayacağız kesin. :(

Oytun Mertol ve HBK farkı görüyorsunuz anlatmaya gerek yok tebrikler Crawlers 8)
Sağ ol dostum, bir sonraki turnuvaya gelirsen ilk turda eşleşmezsek ilk 3'te yer almaya çalışalım. 8)
  • 0
  • 0

Kai Hiwatari

• *
  • Toplam İleti 4287
  • BeyPuan 966
    • Beyblade Türkiye İnstagram
« Yanıtla #11 : Nisan 25, 2018, 19:49:07 »
Dostum bizim üniversite sınavı işi n'oldu bu arada? O güne erken seçim koydular, okullarda sandıklar olacağından o gün sınav olamayacağız kesin. :(
Sağ ol dostum, bir sonraki turnuvaya gelirsen ilk turda eşleşmezsek ilk 3'te yer almaya çalışalım. 8)

Şu an başı çekenler eğitimi zerre sallamadığı için aynı güne denk getirmeleri normal, şaşırmadım. Neyse o konuya pek girmeyelim. Tarihi değiştirdiler tabii hemen, 30 Haziran-1 Temmuz tarihlerinde yapılacak.
  • 0
  • 0

Emlakçı Oytun

• *
  • Toplam İleti 3279
  • BeyPuan 5813
« Yanıtla #12 : Nisan 25, 2018, 19:50:40 »
Şu an başı çekenler eğitimi zerre sallamadığı için aynı güne denk getirmeleri normal, şaşırmadım. Neyse o konuya pek girmeyelim. Tarihi değiştirdiler tabii hemen, 30 Haziran-1 Temmuz tarihlerinde yapılacak.
Neyse 1 hafta daha çalışırız artık. 8) Uçak bileti alanlara yazık oldu...
  • 0
  • 0

bladçi

• *
  • Toplam İleti 5039
  • BeyPuan 1555
  • 3 2 1 hazırrrrrrrrrrrr ateş AnadoluBeybladeTakımı
« Yanıtla #13 : Nisan 25, 2018, 20:29:33 »
Neyse 1 hafta daha çalışırız artık. 8) Uçak bileti alanlara yazık oldu...
Tur şirketleri geri ödeme yapıyor
  • 0
  • 0