Haberler:
Bu Bölümü İzle
Sonraki maçı neredeyse eminim ekusu kaybedecek kaybetmezse animeyi bırakırım kaybederse de aşırı beklenmiş birşey yapmış olacaklar şuan anime ne yapsa kurtaramaz
ulan bu zero da Aizen Sosuke çıktı ya laBir önceki bölümün yorumlarında "nine neden bu kadar tatlı" demiştim Spoileronu yazan ellerim kırılsın,ama bende bize geri dönücek,bence Ekusu One'ye kaybedicek,bird de zero'yu yenicek
SpoilerBölüm klasik beyblade x mantığı olan sezon final'i maçlar iyi olur mantığıdı. Lâkin bu bölüm iyidi bana göre. Onun dışı bu zero geleceği görüp neden ekusu'yu evlatlık verdi ekusu bir hatamıdı ? Ve niye tüm evlatları bu kadar hayran zero'ya kullanıldıklarını bildikleri halde adam'ı daha seviyorlar. Acaba multi 4.sezonda bird cosplayi'imi yapar :" keşke ekusu vs all cros maçı olsa. 1'den 9'a tüm kardeşlerle aynı anda maç yapsa
SpoilerBence ekusuyu sevmedi zero gjdhdhdg, mallar çünkü knk . Ben shiguru da olabileceğini düşünüyorum teheheheee. Ekusu hepsini yener btw
SpoilerHalbuki zeroya en çok benzeyekn kişi ekusu 2side enerjik ve beybladeci diğer kardeşlerin beyblade'lede pek alakası yok sırf babaları istiyor diye six beyblade'i bile oynayamıyordu seven desen zaten onunda alakası yok five desen o bey zanaatkarı three ve four'da zaten zorba eight'i dogru duzgun goremedikde fln herhalde zero'nun bahsetdigi gelecegi görmedeki hatanın 1 i ekusu
Spoiler4.Sezon'dan spoiler gelmiş Yanlışıkla tıklamayın diye aşağa bıraktımhttps://hizliresim.com/3oqdky3w
Spoilerevett gördüm bende, yer altıyla ilgili olmayacak glb.. Ama pendragon da şehirden ayrıldı? Bununla da bir ilgisi varmı acaba..?? 🤔🤔
SpoilerEvet muhtemelen pendragonda oraya gidiyor ryugu yeni beyde alacak. Artık x sehrinde kurtuluyoruz. Artık sehirde biseyde kalmadi hadi ilk sezon fujiwara veya king'in laflar fena degildi flnda 2.sezonda 2side patladi 3.sezonda x sehri patladi direkt. Yani artik x sehrinde king personuya biseyde diyemez animede ustunlugu kabul etdi fujiwarada havası gitdi kendisine asik olan kıza yeniliyor. Yabide seride 2.sezonda adam kendisi diyordu blader x'in kimligi biliyorum diye bi bolumde sonra o lafi senaristler unutdu herhalde geri unutdu sanirim