Beyblade - X - 132. Bölüm

Kafz

• *
  • Toplam İleti 3
  • BeyPuan 0
Ynt: Beyblade - X - 132. Bölüm
« Yanıtla #15 : Eylül 06, 2026, 18:16:40 »
  • 2
  • 0

Amyrena

• *
  • Toplam İleti 27
  • BeyPuan 1
  • The King of Amateurs 🧡⚡
« Yanıtla #16 : Eylül 06, 2026, 18:33:33 »
Sonraki maçı neredeyse eminim ekusu kaybedecek kaybetmezse animeyi bırakırım kaybederse de aşırı beklenmiş birşey yapmış olacaklar şuan anime ne yapsa kurtaramaz
Spoiler olur mu bilmiyorum ama yinede atacağım
Spoiler
Btw ikisi de oluyo aynı hiçbir şey değişmio 😂😂 (bölümün sadece battle kısmını izledim)
  • 0
  • 1
✰ᴀᴍʏʀᴇɴᴀ✰

Penguen007

• X Meta Chaser
  • *
  • Toplam İleti 1361
  • BeyPuan 36855
  • 🧙 Büyücü 🧙
    • Penguen007 YouTube Kanalı!
« Yanıtla #17 : Eylül 07, 2026, 12:38:42 »
DranBrave Heavy havalı bi topaç ya
  • 1
  • 0

Amyrena

• *
  • Toplam İleti 27
  • BeyPuan 1
« Yanıtla #18 : Eylül 07, 2026, 13:13:31 »
ulan bu zero da Aizen Sosuke çıktı ya la

Bir önceki bölümün yorumlarında "nine neden bu kadar tatlı" demiştim
Spoiler
onu yazan ellerim kırılsın,ama bende bize geri dönücek,bence Ekusu One'ye kaybedicek,bird de zero'yu yenicek
Spoiler
Ekusu hem kaybediyor hemde kazanıyor ama bide bird kazanıyor (bölümün sadece battle kısmını izledim)
  • 0
  • 1
✰ᴀᴍʏʀᴇɴᴀ✰

« Yanıtla #19 : Eylül 07, 2026, 16:29:42 »
Bölümü henüz izlemedim. Umarım izlediğimde beklediğim haftalara değer ve beklentimi karşılar
  • 1
  • 0

« Yanıtla #20 : Eylül 07, 2026, 22:53:29 »
Spoiler
Bölüm klasik beyblade x mantığı olan sezon final'i maçlar iyi olur mantığıdı. Lâkin bu bölüm iyidi bana göre. Onun dışı bu zero geleceği görüp neden ekusu'yu evlatlık verdi ekusu bir hatamıdı ? Ve  niye tüm evlatları bu kadar hayran zero'ya :D kullanıldıklarını bildikleri halde adam'ı daha seviyorlar. Acaba multi 4.sezonda bird cosplayi'imi yapar :" keşke ekusu vs all cros maçı olsa. 1'den 9'a tüm kardeşlerle aynı anda maç yapsa  :P
  • 2
  • 1

Amyrena

• *
  • Toplam İleti 27
  • BeyPuan 1
« Yanıtla #21 : Eylül 07, 2026, 23:48:54 »
Spoiler
Bölüm klasik beyblade x mantığı olan sezon final'i maçlar iyi olur mantığıdı. Lâkin bu bölüm iyidi bana göre. Onun dışı bu zero geleceği görüp neden ekusu'yu evlatlık verdi ekusu bir hatamıdı ? Ve  niye tüm evlatları bu kadar hayran zero'ya :D kullanıldıklarını bildikleri halde adam'ı daha seviyorlar. Acaba multi 4.sezonda bird cosplayi'imi yapar :" keşke ekusu vs all cros maçı olsa. 1'den 9'a tüm kardeşlerle aynı anda maç yapsa  :P
Spoiler
Bence ekusuyu sevmedi zero gjdhdhdg, mallar çünkü knk :D. Ben shiguru da olabileceğini düşünüyorum teheheheee. Ekusu hepsini yener btw  8)
  • 0
  • 0
✰ᴀᴍʏʀᴇɴᴀ✰

b2028

• *
  • Toplam İleti 1573
  • BeyPuan 5869
  • Hadi kükre L-Drago Destructor!
    • Youtube Kanalım
« Yanıtla #22 : Eylül 08, 2026, 02:32:10 »
Oha galiba ilk defa X'te güzel bir şey izledim. Yalan yok Nine'dan bunu beklemiyordum.  :D Yine Multi'nin DranBrave Heavy kullanması falan da ilginçti. Ha tabii Nine'ın bizimkilerle eninde sonunda yine kanka olacağı çok bariz.
  • 2
  • 0

« Yanıtla #23 : Eylül 08, 2026, 14:42:58 »
Spoiler
Bence ekusuyu sevmedi zero gjdhdhdg, mallar çünkü knk :D. Ben shiguru da olabileceğini düşünüyorum teheheheee. Ekusu hepsini yener btw  8)
Spoiler
Halbuki zeroya en çok benzeyekn kişi ekusu 2side enerjik ve beybladeci :D diğer kardeşlerin beyblade'lede pek alakası yok sırf babaları istiyor diye six beyblade'i bile oynayamıyordu :D seven desen zaten onunda alakası yok five desen o bey zanaatkarı three ve four'da zaten zorba eight'i dogru duzgun goremedikde fln herhalde zero'nun bahsetdigi gelecegi görmedeki hatanın 1 i ekusu
  • 3
  • 0

Amyrena

• *
  • Toplam İleti 27
  • BeyPuan 1
« Yanıtla #24 : Eylül 09, 2026, 00:22:16 »
Spoiler
Halbuki zeroya en çok benzeyekn kişi ekusu 2side enerjik ve beybladeci :D diğer kardeşlerin beyblade'lede pek alakası yok sırf babaları istiyor diye six beyblade'i bile oynayamıyordu :D seven desen zaten onunda alakası yok five desen o bey zanaatkarı three ve four'da zaten zorba eight'i dogru duzgun goremedikde fln herhalde zero'nun bahsetdigi gelecegi görmedeki hatanın 1 i ekusu
Spoiler
aynenn katılıomm 🙂‍↕️🙂‍↕️
  • 0
  • 0
✰ᴀᴍʏʀᴇɴᴀ✰

« Yanıtla #25 : Eylül 11, 2026, 18:03:06 »
Nine ın ekibi satması biraz belliydi ama ters köşede oldu.Multi nin ekusuya dönüşmeside şok ediciydi ve güzel savaştı gerçekten,şimdi ekusu ile one kapışacak galiba one alır sonrada zero ile bird kapışacak.Ama sezon hızlı bitti biraz yani umarım 4.sezon daha uzun olur
  • 2
  • 0

« Yanıtla #26 : Eylül 11, 2026, 18:57:01 »
Spoiler
4.Sezon'dan spoiler gelmiş
Yanlışıkla tıklamayın diye aşağa bıraktım

https://hizliresim.com/3oqdky3w
  • 1
  • 0

Amyrena

• *
  • Toplam İleti 27
  • BeyPuan 1
« Yanıtla #27 : Eylül 11, 2026, 20:06:01 »
Spoiler
4.Sezon'dan spoiler gelmiş
Yanlışıkla tıklamayın diye aşağa bıraktım

https://hizliresim.com/3oqdky3w
Spoiler
evett gördüm bende, yer altıyla ilgili olmayacak glb.. Ama pendragon da şehirden ayrıldı? Bununla da bir ilgisi varmı acaba..?? 🤔🤔
  • 1
  • 0
✰ᴀᴍʏʀᴇɴᴀ✰

« Yanıtla #28 : Eylül 11, 2026, 22:43:58 »
Spoiler
evett gördüm bende, yer altıyla ilgili olmayacak glb.. Ama pendragon da şehirden ayrıldı? Bununla da bir ilgisi varmı acaba..?? 🤔🤔
Spoiler
Evet muhtemelen pendragonda oraya gidiyor ryugu yeni beyde alacak. Artık x sehrinde kurtuluyoruz. Artık sehirde biseyde kalmadi hadi ilk sezon fujiwara veya king'in laflar fena degildi flnda 2.sezonda 2side patladi 3.sezonda x sehri patladi direkt. Yani artik x sehrinde king personuya biseyde diyemez animede ustunlugu kabul etdi fujiwarada havası gitdi kendisine asik olan kıza yeniliyor. Yabide seride 2.sezonda adam kendisi diyordu blader x'in kimligi biliyorum diye bi bolumde sonra o lafi senaristler unutdu herhalde geri unutdu sanirim  :p
  • 1
  • 0

Amyrena

• *
  • Toplam İleti 27
  • BeyPuan 1
« Yanıtla #29 : Eylül 12, 2026, 00:37:58 »
Spoiler
Evet muhtemelen pendragonda oraya gidiyor ryugu yeni beyde alacak. Artık x sehrinde kurtuluyoruz. Artık sehirde biseyde kalmadi hadi ilk sezon fujiwara veya king'in laflar fena degildi flnda 2.sezonda 2side patladi 3.sezonda x sehri patladi direkt. Yani artik x sehrinde king personuya biseyde diyemez animede ustunlugu kabul etdi fujiwarada havası gitdi kendisine asik olan kıza yeniliyor. Yabide seride 2.sezonda adam kendisi diyordu blader x'in kimligi biliyorum diye bi bolumde sonra o lafi senaristler unutdu herhalde geri unutdu sanirim  :p
Spoiler
umarım Shieru ve Shiguru da yeni beyler alırr.. Bide rövanş maçı da var persona ve pendragon arasında muhtemelen finale saklarlar bence şimdilik iki takımda şampiyon olarak kabul ediliyorr ve diğer dediklerine gelince, haklı olabilirsin btw hehehe :>
  • 0
  • 0
✰ᴀᴍʏʀᴇɴᴀ✰