Haberler:
1.sezon finalinden sonra en beğendiğim bölüm budur.O kadar uğraşıp kazanamadıktan sonra gelip tüm Beyblade i kurtarmak(ki anime için diyorum) gibi bir başarı haketti.Ama Xtreme Finish daha güzel olabilirdi yani animasyon güzeldi ama Xtreme Finish daha güzel olurdu.Bide sonda V2 dedi acaba ilk Beyblade lere upgrade gibi bisimi gelicek galiba öyledir.bide bu sezon pendragon resmen çöpe atılmış gibi oldu.Tek önemli yerleri Ünvan savaşı ve Ryugu Vs Ekusu maçı oldu onun haricinde çok bişi olmadı(he bide yeni Beyblade aldı Ryugu o var) ,sezon bide biraz kısa gibi oldu yani 34 bölüm bile değil daha az hissettik bence çünkü bazı bölümler bence gereken hissi bizde vermedi yani bence bu sezon bı 15 bölüm anca iyidir diğer bölümler öylesinedir(şuanlık salliyom bölümlere bakarım belki kararım değişir).Diyeceklerim bu kadar değil spoiler yazısını niyeyse bulamadım bulsam ordan yazacam biri yardım etsinde bişi yazacağım.4. Sezonda görüşmek üzere hoşçakalın
Abi bu final mi
Bir de Zero nun yüzünü göremedik ve ekasu gerçekten onun oğlu mu?🧐
Aslında artık Bird un önü fazlasıyla açıldı bu durumda senaristlerde inşallah adam akıllı bölümler yazacak Spoiler önceki yorumumda dediğim gibi Beyblade arc Kingdom ve artık x kulesi dışında olaylar devam edicek yeni yüzler yeni bladerler falan bu 99 prens olayına gelirsek bence tüm prens ler kiralık blader tutucak bana öyle geliyor belki evrenler birlesimide olur herkese iyi günler dilerim