Haberler:
Kuroko/Haikyu gibi düz spor animesi olmasını isterdim, bakuten'in ilk 7 bölümü gibi veya.Ping pong the animation gibi spordan çok karakterler odaklı bişey de güzel olurdu ama onu 50+ bölüme uzatmak bayabilir
Mesela ben bazen düşünüyorum, Burst’un 2. sezonundan sonra Snake Pit üzerinden yürüyen daha karanlık, gizemli bir seri olsa baya güzel olurdu bence.Hatta Kusuriya no Hitorigoto gibi biraz daha sakin ama içinde gizem olan bi tarz yakışabilirdi. Ya da Oshi no Ko gibi daha dramatik, trajik olaylara odaklanan bi seriBence bu tarz bir şey yapılsa, ana karakter mesela kız olsa ve Snake Pit’i araştırıp diğer karakterlerle iş birliği yaparak çökertmeye çalışsa çok ilginç olurdu.
Beyblade, her zaman aksiyonuyla, turnuvalarıyla,Beyblade kapışmaları ile öne çıkmış bir seri oldu. Ama bence biraz da tamamen yetişkin bir kadro ile günlük yaşamlarına değinmelerini görmek, hayranlarının dünyasına yönelmek, Beyblade Kültürünü her yönüyle bizlere sunmak o evreni daha da zenginleştirir. Genshiken vari bir paralel seri, hem yeni kuşaklara farklı bir tat sunar hem de biz eskilere sağlam bir tebessüm bırakır.Siz ne dersiniz? Böyle bir seri ilginizi çeker miydi? Yorumlarınızı dört gözle bekliyorum~!
Beyblade, her zaman aksiyonuyla, turnuvalarıyla,Beyblade kapışmaları ile öne çıkmış bir seri oldu. Ama bence biraz da tamamen yetişkin bir kadro ile günlük yaşamlarına değinmelerini görmek, hayranlarının dünyasına yönelmek, Beyblade Kültürünü her yönüyle bizlere sunmak o evreni daha da zenginleştirir. Genshiken vari bir paralel seri, hem yeni kuşaklara farklı bir tat sunar hem de biz eskilere sağlam bir tebessüm bırakır.Siz ne dersiniz? Böyle bir seri ilginizi çeker miydi? Yorumlarınızı dört gözle bekliyorum~!『げんしけん』(木尾士目)– 講談社に帰属します。本画像は紹介目的で共有されたものであり、著作権は木尾士目先生および関係出版社に帰属します。Kaynak: Genshiken (Kio Shimoku) – Kodansha’ya aittir. Tanıtım amacıyla paylaşılmıştır. Telif hakkı Kio Shimoku ve ilgili yayıncıya aittir.