Haberler:
Güzel duruyor eline sağlık.
Teşekkür ederim, yorumlarınız çok değerli benim için hem doğal hem de net olmasını istiyordum, kaliteyi beğendiyseniz ne mutlu bana. Tek sorun türkçe altyazıları kontrol edememem bana çok zaman kaybettiriyor, AI ile yaptığım için haliyle bazı yerler hatalı umarım bir çözüm bulabilirim.
Eline sağlık. Benim Japonca dublajdan hazırlanan Türkçe altyazılarım var fakat sıfırdan yaptığım için zamanlama ayarları çok vakit alıyor. Elinde zamanlamaları hazır dosya varsa Türkçe'ye çevirebilirim.
Bilmeyenler varsa kısa zaman önce Metal Fight için youtube'da paylaşılan bir 4K Remaster projesi vardı, ancak bilmediğimiz sebeplerden proje askıya alındı ve kanal silindi hatta arkadaş reddit postlarını silip hesabı bile kapatmış. Bu yüzden projeyi devralmaya karar verdim her gün 1 bölüm yayınlamayı düşünüyorum. Youtube'da ingilizce dublaj paylaşacağım ancak Japonca izlemek isteyenler için Drive'ye Çoklu altyazı ve dublajların eklendiği Video dosyasını paylaşabilirim. Türkçe'ye DeepL ile çeviriyorum haliyle hatalar olabiliyor gönüllü bir redaktör varsa lütfen bana ulaşsın.Metal Fusion 1. Bölüm yayınlandı, link:
Hocam çok iyi olmuş, ellerine sağlık, keyifle izledim valla.