Beyblade Metal Fight 4K Remaster re: Projesi

Beyblade Metal Fight 4K Remaster re: Projesi
« : Kasım 24, 2024, 22:07:22 »
Bilmeyenler varsa kısa zaman önce Metal Fight için youtube'da paylaşılan bir 4K Remaster projesi vardı, ancak bilmediğimiz sebeplerden proje askıya alındı ve kanal silindi hatta arkadaş reddit postlarını silip hesabı bile kapatmış. Bu yüzden projeyi devralmaya karar verdim her gün 1 bölüm yayınlamayı düşünüyorum. Youtube'da ingilizce dublaj paylaşacağım ancak Japonca izlemek isteyenler için Drive'ye Çoklu altyazı ve dublajların eklendiği Video dosyasını paylaşabilirim. Türkçe'ye DeepL ile çeviriyorum haliyle hatalar olabiliyor gönüllü bir redaktör varsa lütfen bana ulaşsın.

Metal Fusion 1. Bölüm yayınlandı, link:
  • 3
  • 0

RHunter

• Byrgss
  • *
  • Toplam İleti 384
  • BeyPuan 2617
Ynt: Beyblade Metal Fight 4K Remaster re: Projesi
« Yanıtla #1 : Kasım 24, 2024, 22:30:10 »
Güzel duruyor eline sağlık.
  • 0
  • 0

« Yanıtla #2 : Kasım 24, 2024, 22:43:16 »
Güzel duruyor eline sağlık.
Teşekkür ederim, yorumlarınız çok değerli benim için hem doğal hem de net olmasını istiyordum, kaliteyi beğendiyseniz ne mutlu bana. Tek sorun türkçe altyazıları kontrol edememem bana çok zaman kaybettiriyor, AI ile yaptığım için haliyle bazı yerler hatalı umarım bir çözüm bulabilirim.
  • 0
  • 0

b2028

• *
  • Toplam İleti 1540
  • BeyPuan 766
  • Hadi kükre L-Drago Destructor!
    • Youtube Kanalım
« Yanıtla #3 : Kasım 24, 2024, 23:57:53 »
Teşekkür ederim, yorumlarınız çok değerli benim için hem doğal hem de net olmasını istiyordum, kaliteyi beğendiyseniz ne mutlu bana. Tek sorun türkçe altyazıları kontrol edememem bana çok zaman kaybettiriyor, AI ile yaptığım için haliyle bazı yerler hatalı umarım bir çözüm bulabilirim.
Eline sağlık. Benim Japonca dublajdan hazırlanan Türkçe altyazılarım var fakat sıfırdan yaptığım için zamanlama ayarları çok vakit alıyor. Elinde zamanlamaları hazır dosya varsa Türkçe'ye çevirebilirim.

• 0
  • 0

RHunter

• Byrgss
  • *
  • Toplam İleti 384
  • BeyPuan 2617
« Yanıtla #4 : Kasım 25, 2024, 00:27:48 »
Eline sağlık. Benim Japonca dublajdan hazırlanan Türkçe altyazılarım var fakat sıfırdan yaptığım için zamanlama ayarları çok vakit alıyor. Elinde zamanlamaları hazır dosya varsa Türkçe'ye çevirebilirim.

Güzel olurdu bu
  • 0
  • 0

« Yanıtla #5 : Kasım 25, 2024, 10:21:04 »

Elimde şuan 1-26 arası altyazılar mevcut ancak diğerlerinide bulabilirim, şuan kullandığım altyazı ingilizce ve zamanlamalar var sizinle paylaşabilirim. Bu arada Ai oldukça iyi iş çıkarıyor sadece cümleleri kontrol edip hatalı olanları düzeltseniz yeter sizin zamanınızı çalmak istemem.
  • 0
  • 0

Noctemis

• Silver Shadows Beyblade Takımı Kaptanı
  • *
  • Toplam İleti 23
  • BeyPuan 911
  • We're rivals. That means we can be friends too!
« Yanıtla #6 : Kasım 25, 2024, 10:46:10 »
Bilmeyenler varsa kısa zaman önce Metal Fight için youtube'da paylaşılan bir 4K Remaster projesi vardı, ancak bilmediğimiz sebeplerden proje askıya alındı ve kanal silindi hatta arkadaş reddit postlarını silip hesabı bile kapatmış. Bu yüzden projeyi devralmaya karar verdim her gün 1 bölüm yayınlamayı düşünüyorum. Youtube'da ingilizce dublaj paylaşacağım ancak Japonca izlemek isteyenler için Drive'ye Çoklu altyazı ve dublajların eklendiği Video dosyasını paylaşabilirim. Türkçe'ye DeepL ile çeviriyorum haliyle hatalar olabiliyor gönüllü bir redaktör varsa lütfen bana ulaşsın.

Metal Fusion 1. Bölüm yayınlandı, link:

Hocam çok iyi olmuş, ellerine sağlık, keyifle izledim valla.
  • 0
  • 0
“What did you expect? No matter how many times I battle, I win. Doesn’t matter who I’m up against.”

« Yanıtla #7 : Kasım 25, 2024, 10:50:26 »
Hocam çok iyi olmuş, ellerine sağlık, keyifle izledim valla.
Yorumunuz için teşekkür ederim, iyi seyirler dilerim.
  • 2
  • 0

« Yanıtla #8 : Aralık 14, 2024, 16:36:21 »
Merhabalar tekrar  :)

Bundan sonra bölümler YouTube yerine Google Drive üzerinden yüklenecektir. Bu değişiklik size daha kaliteli ve kesintisiz bir izleme deneyimi sunmamı sağlayacak.

Proje hakkında bilgi edinmek için Discord sunucuma katılın

🔗 Discord Sunucusuna Katılın: discord.gg/e5JNFpGr4W

Yakında daha fazla bölüm yükleyeceğim

Sağlıklı kalın

Drive linki:
 https://drive.google.com/drive/folders/1Ao8A8THlRktwisPMBrTyF6cA9ZbekaD6?usp=drive_link
  • 1
  • 0

« Yanıtla #9 : Ağustos 07, 2025, 23:36:21 »
Belirli sebepler yüzünden tekrardan youtube'da paylaşmaya karar verdim ek olarak yakında archive.org'a yükleyeceğim. Bölümleri burdan takip edebilirsiniz. Kısa sürede tüm bölümler yüklenecek
https://www.youtube.com/@BeybladeMetalFightRemaster
  • 2
  • 0

RHunter

• Byrgss
  • *
  • Toplam İleti 384
  • BeyPuan 2617
« Yanıtla #10 : Ağustos 09, 2025, 00:05:59 »
Tamamlanırsa iyi bir arşiv olacaktır
  • 0