Beyblade - Burst Cho Z - 15. Bölüm

Ynt: Beyblade - Burst Cho Z - 15. Bölüm
« Yanıtla #15 : Ekim 26, 2020, 17:32:11 »
choz8.bölümünden 15.bolume kadar oynatilmiyo
  • 0
  • 0

Takao

• Dalgaakın Beyblade Takımı
  • *
  • Toplam İleti 5239
  • BeyPuan 10860
  • Foruma Hoş Geldiniz
    • Gereksiz Ekran
« Yanıtla #16 : Ekim 26, 2020, 17:35:04 »
choz8.bölümünden 15.bolume kadar oynatilmiyo

İzin verilen yeniden oynatma sayısı aşılmış. Yarın tekrar dene.
  • 0
  • 0

« Yanıtla #17 : Kasım 03, 2021, 21:46:26 »
2 sezonluk başarının bittiği bölüm olmuş valtın 51 bölümde yapamadığını daha güçlü haline karşı bu kadar erken kazanan ana karakter gerçekten rezalet. Luinin düştüğü durum mu daha kotu yoksa ilerleyen bölümlerde 2 sezon gelişen güçlenen karakterlerin harcanıp şımarık aiga ya yem edileceğini bilmek mi daha kötü,açıkçası ikisi de çok kötü.Bu serinin bakuten karşısında şansı olduğunu düşünüyordum neyse ki yaniltmadilar beni metalde olduğu gibi güzel baslayip rezalet devam ettirdiler...
  • 0
  • 0

Shirasagi Lui

• Toplam İleti 587
  • BeyPuan 481
  • I won't lose!
« Yanıtla #18 : Kasım 03, 2021, 21:52:23 »
2 sezonluk başarının bittiği bölüm olmuş valtın 51 bölümde yapamadığını daha güçlü haline karşı bu kadar erken kazanan ana karakter gerçekten rezalet. Luinin düştüğü durum mu daha kotu yoksa ilerleyen bölümlerde 2 sezon gelişen güçlenen karakterlerin harcanıp şımarık aiga ya yem edileceğini bilmek mi daha kötü,açıkçası ikisi de çok kötü.Bu serinin bakuten karşısında şansı olduğunu düşünüyordum neyse ki yaniltmadilar beni metalde olduğu gibi güzel baslayip rezalet devam ettirdiler...
işte aiga choz ye iyi bir açılış ile gelmedi karakter gelişimini de tam göstermediler çocuk geldiği gibi hype'landı
  • 0
  • 0

Penguen007

• X Meta Chaser
  • *
  • Toplam İleti 1294
  • BeyPuan 36254
  • 🧙 Büyücü 🧙
    • Penguen007 YouTube Kanalı!
« Yanıtla #19 : Kasım 05, 2021, 06:40:37 »
işte aiga choz ye iyi bir açılış ile gelmedi karakter gelişimini de tam göstermediler çocuk geldiği gibi hype'landı

1 buçuk sene boyunca Valt gibi zırlamasını izlemeyi tercih edeceğinizden emin misiniz? Kurgunun kuralı bu. Yeni karakter daha çabuk gelişmek zorunda.
  • 0
  • 0

Takao

• *
  • Toplam İleti 5239
  • BeyPuan 10860
  • Foruma Hoş Geldiniz
    • Gereksiz Ekran
« Yanıtla #20 : Kasım 05, 2021, 14:13:19 »
1 buçuk sene boyunca Valt gibi zırlamasını izlemeyi tercih edeceğinizden emin misiniz? Kurgunun kuralı bu. Yeni karakter daha çabuk gelişmek zorunda.

Tamam gelişmesini beklemeyelim ama daha önce de dediğim gibi eskiden beri Beyblade oynayan bir karakter olarak tanıtsalar sorun olmazdı. Sonuçta bu seride gelişimini görmediğimiz halde güçlü olduğunu kabul ettiğimiz bir ton karakter var. İnsanların beğenmediği nokta hiç Beyblade oynamamış birinin bu kadar güçlü olması.
  • 0
  • 0

Penguen007

• X Meta Chaser
  • *
  • Toplam İleti 1294
  • BeyPuan 36254
  • 🧙 Büyücü 🧙
« Yanıtla #21 : Kasım 07, 2021, 21:21:29 »
Tamam gelişmesini beklemeyelim ama daha önce de dediğim gibi eskiden beri Beyblade oynayan bir karakter olarak tanıtsalar sorun olmazdı. Sonuçta bu seride gelişimini görmediğimiz halde güçlü olduğunu kabul ettiğimiz bir ton karakter var. İnsanların beğenmediği nokta hiç Beyblade oynamamış birinin bu kadar güçlü olması.

O zaman karakter Aiga olmazdı ki. Doğuştan yetenekli ve bu spora başladığından itibaren potansiyeli belli olan bir orman çocuğu konseptinden çıkılmış olurdu.

Böyle insanlar gerçekten var. Sorun ne ben anlamıyorum.
  • 0
  • 0

Takao

• *
  • Toplam İleti 5239
  • BeyPuan 10860
  • Foruma Hoş Geldiniz
    • Gereksiz Ekran
« Yanıtla #22 : Kasım 07, 2021, 23:03:18 »
O zaman karakter Aiga olmazdı ki. Doğuştan yetenekli ve bu spora başladığından itibaren potansiyeli belli olan bir orman çocuğu konseptinden çıkılmış olurdu.

Böyle insanlar gerçekten var. Sorun ne ben anlamıyorum.

Bu dediğin konsept kötü karaktere uyabilirdi ama sanırım izleyiciler iyi karakterin çabalayarak bir yere gelmesini istiyor.
  • 1
  • 0

« Yanıtla #23 : Haziran 28, 2022, 16:22:18 »
abi gel sen yııllarca anteamen yap gelsin daha 15 günlük blader yensin çok saçma olmuş cidden
  • 0
  • 0

Penguen007

• X Meta Chaser
  • *
  • Toplam İleti 1294
  • BeyPuan 36254
  • 🧙 Büyücü 🧙
« Yanıtla #24 : Haziran 28, 2022, 22:15:49 »
abi gel sen yııllarca anteamen yap gelsin daha 15 günlük blader yensin çok saçma olmuş cidden

Daha sıkı antrenman yapmış olmak, şehir çocuğu olmamak ve daha yüksek yetenek potansiyeli faktörlerinin bir araya gelmesinin sonucu olarak yourumlayabiliriz.
  • 0
  • 0

« Yanıtla #25 : Haziran 22, 2025, 14:02:41 »
Bu sezon iyi hoş ama tekrar izleyince daha da dikkat çekiyor Aiga'nın bu kadar hızlı gelişmesi çok saçma.
  • 0
  • 0

Penguen007

• X Meta Chaser
  • *
  • Toplam İleti 1294
  • BeyPuan 36254
  • 🧙 Büyücü 🧙
« Yanıtla #26 : Haziran 22, 2025, 19:45:38 »
Bu sezon iyi hoş ama tekrar izleyince daha da dikkat çekiyor Aiga'nın bu kadar hızlı gelişmesi çok saçma.

İkinci ana karakterin gelişmesi de bir buçuk sezon sürseydi hiç kimse aynı çileye bir daha katlanmaz ve izlemeyi bırakırdı. Daha az bölümde gelişmesi ama "aa bakın ne kadar çok maç yapıyor ve gelişiyor" demelerinden başka bir şans var mıydı?

Gohan'ın Super Saiyan olmaya çalışmasının da 1928371289 bölüm sürmemesi gibi. Kurgusal anlatılarda jenerasyonlar ilerledikçe ve yeni karakterler geldikçe, önceden büyük emekler gerektiren başarıların daha kısa zamanda elde edilmesi şart hale geliyor.
  • 0
  • 0

Penguen007

• X Meta Chaser
  • *
  • Toplam İleti 1294
  • BeyPuan 36254
  • 🧙 Büyücü 🧙
« Yanıtla #27 : Temmuz 15, 2026, 03:04:02 »
Lui bende artık Kamen X'e dair hissettiğim duyguların aynılarını uyandırmaya başladı. Biri yerdeki çatlağa takılır, birinin Beyblade'i kırılır, birisinin omzu patlar... Halbuki adam sadece güzel ve çekişmeli maçlar yapmak istemişti :D

Görünüşe bakılırsa Achilles'in savunma gücü aslında saldırı gücünden fazla :D

Maçın kendisi ise bence oldukça boş geçti aslında. Diğer maçlarda gördüğümüz ve Burst serisinden beklediğim derinliği göremedim. Gören varsa bana da anlatsın ama sadece kafa kafaya tokuştular gibi geldi. Aiga'nın rakibini çok iyi analiz edip açıklarını bulmasını ve buna göre hamle yapmasını bu sefer göremedik. Yorumlar elbette kimin kimi yendiğine odaklı ve daha önceden tanıdığımız bir karakterin sonradan tanıdığımız bir karaktere kaybetmesinin yasını tutuyor her zaman olduğu gibi. Normalde böyle bir şeyi ben yapmam ama Lui önemli bir karakter ve Aiga da zeki bir Beybladeci. Bu yüzden maçın bu kadar boş olması beni de rahatsız etti. Yine de yeni en güçlü Beybladeciler sıralamamıza bakalım:

1: Valt Aoi 🎌
2: Shu Kurenai 🎌
3: Free de la Hoya 🇪🇸
4: Aiga Akaba 🎌
5: Lui Shirasagijo 🎌
6: Sisco Karlisle 🇪🇸

Sanırım en güçlüler arasındaki Japon oranı sezonlar ilerledikçe artacak
  • 0
  • 0