Beyblade - Burst Cho Z - 2. Bölüm

Master

• *
  • Toplam İleti 12
  • BeyPuan 0
Ynt: Beyblade - Burst Cho Z - 2. Bölüm
« Yanıtla #15 : Mayıs 26, 2020, 18:18:46 »
Madem karakteri valt aoi nin özellik olarak tıpa tıp aynısını yapacaktiniz neden karakter değiştirdiniz madem valt aoi yerine yeni bir karakter geldi bari özellikleri farklı olsun aiga hem aynı valta benziyor hemde aşırı güçlü.Kim yeni Beyblade ye başlayıp dünya 1.sini böyle zorlayabilir ki ?
  • 0
  • 1

« Yanıtla #16 : Mayıs 26, 2020, 18:35:52 »
5. Sezondayım ve 3. Sezon favori sezonumdur normalde 1. Sezondan 2. Sezona yada 2. Sezondan 3. Sezona biraz ara vererek geçiş yapmışımdır ama Aiga karakteri okadar iyiydiki ve sezonda okadar efsaneydiki 4. Sezona beklemeden başladım. Artık hayallerim gerçek oldu favori sezonumu anlayarak izleyebileceğim Teşekkürler  :D
  • 0
  • 0

« Yanıtla #17 : Mayıs 27, 2020, 03:17:19 »
Çeviri için teşekkürler emeğinize sağlık.
  • 0
  • 0

Smtdnz

• *
  • Toplam İleti 1
  • BeyPuan 0
« Yanıtla #18 : Mayıs 28, 2020, 07:50:03 »
Ne zaman diğer bölümler gelecek?
  • 0
  • 0

Vendet

• *
  • Toplam İleti 3
  • BeyPuan 0
« Yanıtla #19 : Mayıs 28, 2020, 20:04:32 »
Bu ne saçmalık Valt Aoi kendi tırnaklarıyla kazıyarak şampiyon oldu bunun Beyblade'i ilk başladığında hayvan gibi ve çok kendini beğenmiş Valt alçak gönüllüydü  güçlü bir beybladeci görünce onu yenicem yenicem diye tutturmaz ona saygı duyar gücüne saygı duyar harika der kusursuz bir kişilikti Valt Aoi ama aiga çok sinir bozucu ven sonunda
Spoiler
neden aiga şampiyon oluyir
birde onu ön plana çıkartmışlar saçmalık ben bu sezon yokum her sey için teşekkürler ekip :)   ;)
  • 0
  • 0

Shukurenai72

• *
  • Toplam İleti 415
  • BeyPuan 930
« Yanıtla #20 : Mayıs 28, 2020, 20:18:32 »
Bu ne saçmalık Valt Aoi kendi tırnaklarıyla kazıyarak şampiyon oldu bunun Beyblade'i ilk başladığında hayvan gibi ve çok kendini beğenmiş Valt alçak gönüllüydü  güçlü bir beybladeci görünce onu yenicem yenicem diye tutturmaz ona saygı duyar gücüne saygı duyar harika der kusursuz bir kişilikti Valt Aoi ama aiga çok sinir bozucu
Spoiler
ven sonunda neden aiga şampiyon oluyir birde onu ön plana çıkartmışlar
saçmalık ben bu sezon yokum her sey için teşekkürler ekip :)   ;)
knk tamam yoksunda, bari spoiler vermeseydin açık açık.
  • 0
  • 0

Spectra

• *
  • Toplam İleti 13
  • BeyPuan 0
« Yanıtla #21 : Mayıs 29, 2020, 16:48:51 »
fubusuki gülleci gibi fırlatıyor ilerde öyle bişi gorebilirmiyiz
  • 0
  • 0

Spectra

• *
  • Toplam İleti 13
  • BeyPuan 0
« Yanıtla #22 : Mayıs 31, 2020, 15:43:40 »
Sitemi bozuldu
  • 0
  • 0

Daichi

• *
  • Toplam İleti 2628
  • BeyPuan 10638
« Yanıtla #23 : Mayıs 31, 2020, 16:07:18 »
  • 0
  • 0

Latif

• *
  • Toplam İleti 11
  • BeyPuan 2
« Yanıtla #24 : Haziran 07, 2020, 09:56:42 »
Bu ne saçmalık Valt Aoi kendi tırnaklarıyla kazıyarak şampiyon oldu bunun Beyblade'i ilk başladığında hayvan gibi ve çok kendini beğenmiş Valt alçak gönüllüydü  güçlü bir beybladeci görünce onu yenicem yenicem diye tutturmaz ona saygı duyar gücüne saygı duyar harika der kusursuz bir kişilikti Valt Aoi ama aiga çok sinir bozucu ven sonunda
Spoiler
neden aiga şampiyon oluyir
birde onu ön plana çıkartmışlar saçmalık ben bu sezon yokum her sey için teşekkürler ekip :)   ;)
kankam hatırlarsan Valta böyleydi Freeyi yenicem shuyu yenicem diye tutururdu bi de bu çocuğun beybladesi aşiri guçlu çünki babasinin aletleriyle yapti bu çocuğun  beybladesi beybladeçinin bedenini ele geçire bilir shu gibi kapiştiği beybladelerin  çoğu cho z diğildi Valtla kapişa bilen birisinin 100 kişiyi yendikten sonra normal olmasında sorun yoktur bence ha bide Aiga bence shu ve Valtun karışık halidir

Madem karakteri valt aoi nin özellik olarak tıpa tıp aynısını yapacaktiniz neden karakter değiştirdiniz madem valt aoi yerine yeni bir karakter geldi bari özellikleri farklı olsun aiga hem aynı valta benziyor hemde aşırı güçlü.Kim yeni Beyblade ye başlayıp dünya 1.sini böyle zorlayabilir ki ?
kankam babasi en guçlu cho zci o yüzden manyak bi beyblade yapmiś çocuk kız kardeşinin de yardimj oldu beybladenin böyle olmasında babasi anlati zaten bu beyblade çok tehlikeli diye
  • 0
  • 0

« Yanıtla #25 : Ekim 13, 2020, 22:33:43 »
Aynen Fubuki 2. sezonun sonunda shu yla kapısmak istemisti  8)
  • 0
  • 0

LDRAGOON

• *
  • Toplam İleti 36
  • BeyPuan 1
« Yanıtla #26 : Ekim 22, 2020, 20:36:24 »
en güzel sezon valla diğer yeni sezonlarıda izledim bu sezon en iyisi
  • 0
  • 0

Ələmdar

• *
  • Toplam İleti 42
  • BeyPuan 21
« Yanıtla #27 : Mayıs 15, 2021, 09:10:17 »
Aiga yaptı hareketler bana Lui'yi hatırlatıyor. :o
  • 1
  • 0

« Yanıtla #28 : Haziran 11, 2021, 14:57:09 »
Bende Beyblede burst Turbo ve Rise ın hiçbir bölümü açılmıyor lütfen yardım edin >:( >:(
  • 0
  • 0

Shirasagi Lui

• Toplam İleti 587
  • BeyPuan 481
  • I won't lose!
« Yanıtla #29 : Haziran 11, 2021, 15:25:18 »
Bende Beyblede burst Turbo ve Rise ın hiçbir bölümü açılmıyor lütfen yardım edin >:( >:(

bölümleri indirip izlemeyi deneyin
  • 0
  • 0