Haberler:
Bu ne saçmalık Valt Aoi kendi tırnaklarıyla kazıyarak şampiyon oldu bunun Beyblade'i ilk başladığında hayvan gibi ve çok kendini beğenmiş Valt alçak gönüllüydü güçlü bir beybladeci görünce onu yenicem yenicem diye tutturmaz ona saygı duyar gücüne saygı duyar harika der kusursuz bir kişilikti Valt Aoi ama aiga çok sinir bozucu Spoiler ven sonunda neden aiga şampiyon oluyir birde onu ön plana çıkartmışlar saçmalık ben bu sezon yokum her sey için teşekkürler ekip
Sitemi bozuldu
Bu ne saçmalık Valt Aoi kendi tırnaklarıyla kazıyarak şampiyon oldu bunun Beyblade'i ilk başladığında hayvan gibi ve çok kendini beğenmiş Valt alçak gönüllüydü güçlü bir beybladeci görünce onu yenicem yenicem diye tutturmaz ona saygı duyar gücüne saygı duyar harika der kusursuz bir kişilikti Valt Aoi ama aiga çok sinir bozucu ven sonunda Spoilerneden aiga şampiyon oluyir birde onu ön plana çıkartmışlar saçmalık ben bu sezon yokum her sey için teşekkürler ekip
Madem karakteri valt aoi nin özellik olarak tıpa tıp aynısını yapacaktiniz neden karakter değiştirdiniz madem valt aoi yerine yeni bir karakter geldi bari özellikleri farklı olsun aiga hem aynı valta benziyor hemde aşırı güçlü.Kim yeni Beyblade ye başlayıp dünya 1.sini böyle zorlayabilir ki ?
Bende Beyblede burst Turbo ve Rise ın hiçbir bölümü açılmıyor lütfen yardım edin