Ebaydan Beyblade alınır mı ?

Kurenai Shu

• *
  • Toplam İleti 1212
  • BeyPuan 571
Ebaydan Beyblade alınır mı ?
« : Eylül 28, 2017, 15:23:13 »
Daha önce hiç yurtdışından alışveriş etmedim buyuzden bilmiyorum sizce ebyadan Beyblade alsam güvenilir mi hiç ebaydan Beyblade alan oldumu ? Veya güvendiği bir satıcı varsa yazabilir mi şimdiden teşekkürler :D
  • 0
  • 0

Takao

• Dalgaakın Beyblade Takımı
  • *
  • Toplam İleti 5252
  • BeyPuan 10862
  • Foruma Hoş Geldiniz
    • Gereksiz Ekran
Ynt: Ebaydan Beyblade alınır mı ?
« Yanıtla #1 : Eylül 28, 2017, 15:29:33 »
eBay'den ürün alabilmen için PayPal gerekiyor fakat PayPal Türkiye'den çekildi. Yurt dışında PayPal'ı olan birini veya PayPal çekilmeden önce Türkiye'de yurt dışı hesabı açmış birini bulman lazım.
  • 0
  • 0

Kurenai Shu

• *
  • Toplam İleti 1212
  • BeyPuan 571
« Yanıtla #2 : Eylül 28, 2017, 15:33:57 »
eBay'den ürün alabilmen için PayPal gerekiyor fakat PayPal Türkiye'den çekildi. Yurt dışında PayPal'ı olan birini veya PayPal çekilmeden önce Türkiye'de yurt dışı hesabı açmış birini bulman lazım.
Anladım Orda Maxer Cardta yaziyoduda Belki İninal da geciyodur dedim :)
  • 0
  • 0

E_Kare

• *
  • Toplam İleti 702
  • BeyPuan 3564
  • .
« Yanıtla #3 : Eylül 28, 2017, 15:57:47 »
Ben bikaç mfb beybladini ve bendeki kırmızı sahayı Amazon'dan sipariş etmiştim, sorun çıkmamıştı. Amazon.de ve Amazon.co.uk'den kargo fiyatı amazon.com'a göre baya daha ucuz oluyor bide. (de ve co.uk'de çok burst çeşidi yok ama)
  • 0
  • 0

bladçi

• *
  • Toplam İleti 5079
  • BeyPuan 1555
  • 3 2 1 hazırrrrrrrrrrrr ateş AnadoluBeybladeTakımı
« Yanıtla #4 : Eylül 28, 2017, 17:31:42 »
Oytun da sanırım bu yolla alıyor
  • 0
  • 0

Kai Hiwatari

• *
  • Toplam İleti 4287
  • BeyPuan 966
    • Beyblade Türkiye İnstagram
« Yanıtla #5 : Eylül 28, 2017, 19:17:48 »
PayPal Türkiye'ye geri dönecek diyorlardı bir ara.
  • 0
  • 0

bladçi

• *
  • Toplam İleti 5079
  • BeyPuan 1555
  • 3 2 1 hazırrrrrrrrrrrr ateş AnadoluBeybladeTakımı
« Yanıtla #6 : Eylül 28, 2017, 20:25:01 »
PayPal Türkiye'ye geri dönecek diyorlardı bir ara.
Biraz bekleriz bence :-\
  • 0
  • 0

Emlakçı Oytun

• *
  • Toplam İleti 3281
  • BeyPuan 5813
  • Beyblade Crawlerz Takımı'nın Özgüveni! Durangaaaa!
« Yanıtla #7 : Eylül 28, 2017, 21:43:16 »
Oytun da sanırım bu yolla alıyor
Ooo benim adım geçmiş burada :) Aynen Los Angeles'taki ortağım (***'daki, emlaktaki değil) alıyor bana, geçenlerde Türkiye'ye geldiğinde getirmişti bana 8)
  • 0
  • 0

KayıpSpiral

« Yanıtla #8 : Aralık 20, 2017, 16:43:19 »
Daha önce hiç yurtdışından alışveriş etmedim buyuzden bilmiyorum sizce ebyadan Beyblade alsam güvenilir mi hiç ebaydan Beyblade alan oldumu ? Veya güvendiği bir satıcı varsa yazabilir mi şimdiden teşekkürler :D

Beyblade burst konusunda güvenilir ama metal serisi almanı tavsiye etmem.
  • 0
  • 0

Takao

• Dalgaakın Beyblade Takımı
  • *
  • Toplam İleti 5252
  • BeyPuan 10862
  • Foruma Hoş Geldiniz
    • Gereksiz Ekran
« Yanıtla #9 : Ağustos 26, 2018, 15:44:40 »
eBay 2016 yılında Gittigidiyor'un tüm hisselerini satın almıştı ve yine aynı yıl PayPal Türkiye'den yasaklanmıştı. Ben de "Gittigidiyor eBay'e aitse neden eBay satışlarına aracı olmuyor?" düşünüyordum. Meğerse onlar da eBay ve Gittigidiyor envanterlerini birleştirmeyi düşünüyormuş hatta bunu 2017'nin başlarında yapacaklarmış ama nedense olmamış. Umarım bu planlarından vazgeçmemişlerdir ve yakın zamanda gerçekleştirirler. İlgili haberler aşağıda:

http://www.teknolojigundem.com/haber/ebay-gittigidiyor-ile-envanterini-birlestiriyor/1041891

https://www.haberturk.com/ekonomi/is-yasam/haber/1247006-turk-markalarin-urunleri-ebayin-vitrinine-cikacak

http://www.ekonomist.com.tr/fatos-bozkus/gittigidiyorda-2017de-neler-olacak.html
  • 0
  • 0