Yeni CX Sızıntısı - Sistem Açığa Çıktı

RHunter

• Byrgss
  • *
  • Toplam İleti 395
  • BeyPuan 2620
Yeni CX Sızıntısı - Sistem Açığa Çıktı
« : Şubat 03, 2025, 14:56:40 »
Çok konuşulan tilkili CX Beyblade'inden ayrıntılı resim gelmiş. Böylece CX'in tam olarak nasıl bir sistem olduğunu görebiliyoruz. Hybrid Wheel v2 diyebiliriz. CX'lerin eski bladeler ile uyumsuz olma konusu hiç hoşuma gitmedi tabi.

• 0
  • 0

Takao

• Dalgaakın Beyblade Takımı
  • *
  • Toplam İleti 5239
  • BeyPuan 10860
  • Foruma Hoş Geldiniz
    • Gereksiz Ekran
Ynt: Yeni CX Sızıntısı - Sistem Açığa Çıktı
« Yanıtla #1 : Şubat 03, 2025, 18:09:58 »
Aklıma Burst GT sezonu geldi. Onda da layer parçası tek parça halindeyken üçe bölünmüştü. Umarım ilerleyen sezonlarda Burst'te olduğu gibi bu mekaniği çöpe atacak yeni mekanikler gelmez.
  • 0
  • 0

RHunter

• Byrgss
  • *
  • Toplam İleti 395
  • BeyPuan 2620
« Yanıtla #2 : Şubat 03, 2025, 18:26:22 »
Aklıma Burst GT sezonu geldi. Onda da layer parçası tek parça halindeyken üçe bölünmüştü. Umarım ilerleyen sezonlarda Burst'te olduğu gibi bu mekaniği çöpe atacak yeni mekanikler gelmez.

Üstteki plastiğin çok büyük değişiklikler yapacağını da sanmıyorum. Biraz gereksiz buldum ama tabi illa yeni bir şeyler yapmaları gerekiyordum.
  • 0
  • 0

Radek_Eren

• *
  • Toplam İleti 1611
  • BeyPuan 18695
  • En sevdiğim Beyblade WizardRod'dur.
« Yanıtla #3 : Şubat 03, 2025, 20:33:44 »
Sanırım Beyblade'i bir arada tutan şey alt plastik ile başlık. Beyblade X gibi yüksek hızın ön planda olduğu bir jenerasyonda böyle bir şey iyi olur mu bilmiyorum. Çok ama çok kırılma olacak.
Şuan aklıma gelen tek artısı, metal başlıklara kapı aralanması oldu. Eğer başlık sadece kozmetik amaçlı sökülüyorsa çok üzülürüm.
  • 0
  • 0

Penguen007

• X Meta Chaser
  • *
  • Toplam İleti 1293
  • BeyPuan 36254
  • 🧙 Büyücü 🧙
    • Penguen007 YouTube Kanalı!
« Yanıtla #4 : Şubat 03, 2025, 21:59:58 »
Chip olayının zirvesi Burst'teydi kesinlikle. Belki öyle bir şeye evrilmesi güzel olur
  • 1
  • 0

« Yanıtla #5 : Şubat 04, 2025, 02:54:22 »
Birleştirme videosu yapan kişi chipi bladein metal kısmına zor takıyor ama alttaki sarı 2. bıçak, ratchet ve bit normal şekilde takılıyor. Chip 2. bıçak ile birlikte döndüğü için de yeni bir burst noktası oluşturuyor gibi duruyor ama emin olamadım.
  • 0
  • 0

E_Kare

• *
  • Toplam İleti 700
  • BeyPuan 3464
  • .
« Yanıtla #6 : Şubat 04, 2025, 11:30:23 »
Sanırım Beyblade'i bir arada tutan şey alt plastik ile başlık. Beyblade X gibi yüksek hızın ön planda olduğu bir jenerasyonda böyle bir şey iyi olur mu bilmiyorum. Çok ama çok kırılma olacak.
Şuan aklıma gelen tek artısı, metal başlıklara kapı aralanması oldu. Eğer başlık sadece kozmetik amaçlı sökülüyorsa çok üzülürüm.

Başlık sadece Blade'i bi arada tutuyor. Bit-Ratchet bağlantısı ve Ratchet-Blade bağlantısı değişmedi, başlıktan bağımsızlar.
  • 0
  • 0

RHunter

• Byrgss
  • *
  • Toplam İleti 395
  • BeyPuan 2620
« Yanıtla #7 : Şubat 06, 2025, 01:40:05 »
Başlık sadece Blade'i bi arada tutuyor. Bit-Ratchet bağlantısı ve Ratchet-Blade bağlantısı değişmedi, başlıktan bağımsızlar.

Bana da öyle geldi.

Bu arada ben plastik kısmını ters anlamışım. Plastik alta geliyormuş, üste değil. Böyle çok daha mantıklı tabi. ;D Yalnız bu plastik parçalar çok can yakar, X'in şiddetine dayanabileceklerini sanmıyorum.
  • 0
  • 0