Bu konuda, BEYBLADE alanında sosyal medya tasarımları yapan birisi olarak yorum yapmak istedim. Öncelikle bir konuda Baran dostuma katılıyorum, AI içerikler yaratıcılığı öldürüp herkesi kolaya sürüklüyor. Bu forumda AI'yi kullanan dostlarım da var çok değerli üyeler ve arkadaşlar, bir de forum umurunda olmayan sadece reklam vermek isteyenler de var, benim konum onlar değil zaten. Ben 2018 den başladım tasarımla uğraşmaya. Sıfırdan bu halime geldim (@beyblade_bursa instragram hesabımdan bakabilirsiniz). Zamanım yok, çok zor, öğrenemem gibi şeyler benim nazarımda hiçbir şekilde mantıklı sebepler değil. Artık Canva'ya girip hazır şablonları biraz düzenleyince herkes istediği şeyleri elde edebiliyor ve insanın kendi emeği oluyor. AI'nin sık kullanımı zaten dünyamıza zararken, yaratıcılığımızı ve düşünmemizi öldürmesi de bizim için başka bir sorun bence. AI içeriklerin kaldırılması forumu öldürmez, bu kadar büyük bir sorun değil bu. Sponsorlardan başka görsel yapılması istenilir olur biter, onları niye kaybetmek zorunda olalım yani. Ama Baran'ı desteklemediğim tek konu moralini bozup bu yüzden görevinden istifa edip konuşmaması. Senden daha değerli değil emektar dostum, sen bize lazımsın 🫶🏻