Haberler:
Durduk yere neden olsun ki ? Mesela foruma üye olan aktif olan arkadaşlar olursa yada ne bileyim bir şekilde bunu ayarlarız. Bu işi büyütmeliyiz derim sponsor vs . Zor değil önce Youtube a konan videoların izlenme sayılarını arttırmamız lazım. 1000 görüntülenme bile yakalayamıyoruz gördüğüm kadarıylaEvet belki 1 hafta olmadı aranıza katılalı ama beyblade ve ortamı sevdim. Face ve İnstagram sayfası açmalıyız. Geçmişin özlemini duyan bir çok insan var bi şekilde kendimizi duyururuz onlara. Bununla iligli bir toplantı yapabiliriz forum sakinleri olarak ne dersiniz?
Takao face sayfamız 95 kişi youtube abone miz 1200 izlenme 1000 olmuyorBunları arttırırsak güzel şeyler çıkar, bi seferde olmayacak elbette şuan sınavlarım var ales yds hazırlanıyorum 1 buçuk ay sonra fikirlerimi sunarım siz yöneticilere.Kısaca bahsetmek gerekirse , güzel bir video hazırlayıp 90 ların çocuklarının dizi film oyuncaklarını paylaşacağımız 2 dk lık bir video olur beyblade i orda daha vurgularız. Sonra turnuvalardan beyblade koleksiyonlarından kesitler paylaşırız. 3 Dk lık tanıtım videosu olur. İnstagram bu işte önemli neden derseniz insanlar artık orda vakit geçiriyor en azından bi deneriz. Facebook ve instagram dan 4 liraya videoyu öne çıkarırız. Elbette gören gelecektir. Bu arada boş durmayız ben facebook gruplarını dolaşırım durmadan sitemizi paylaşırım aslında hepimiz yapabiliriz. Amacım biraz daha yayılmamızBu şekilde ertuğrul arkadaşımıza ve bazı planlamalar için gelir kaynağımız bile olabilir.Çok konuştum kısaca bir çok fikir var aklımda mühim olan zamanımızı güzel kullanmamız ve turnuvalar 10 kişi değilde 250 kişiye ev sahipliği yapmalı. Bir oluşum olmalıyız. Zor yada hayal değil Düşünsenize her videomuz 5 milyon tıklanıyor beyblade dükkanı açmışız satış yapıyoruz yılın 2 yarısında yaz kış olarak 3 4 ile turnuna düzenliyoruz sponsor buluyoruz. İşimizin yanında hobimiz olmuş olur. Bunu yazmamın sebebi burdaki arkadaşların istikrarı ve beyblade ruhunu çocukluk anılarımızı yaşatıyor olmanız..Saygı ve sevgilerimle..
Güzel yazmışsın İnstagram'ı bende dile getirmiştim WBO da İnstagram hesabı var ancak gerek yok denilmişti daha fazla yayılmak güzel olur ancak beyblade ile kaç kişi ilgilenir ki sitede 1000den fazla üye var 100 kişiyi açık görmedim
Beyblade bakuten unutuldu, metal serisini bilenlerde çocuklardan ibaret.
Düşünsenize her videomuz 5 milyon tıklanıyor beyblade dükkanı açmışız satış yapıyoruz yılın 2 yarısında yaz kış olarak 3 4 ile turnuna düzenliyoruz sponsor buluyoruz. İşimizin yanında hobimiz olmuş olur. Bunu yazmamın sebebi burdaki arkadaşların istikrarı ve beyblade ruhunu çocukluk anılarımızı yaşatıyor olmanız..Saygı ve sevgilerimle..
Bakuten nostaljisine kapılmaya yatkın yine iyi bi kitle var bence. Metal ve burst'u bilenler çocuklardan ibaret olabilir, yaşları zamanla artacak ama Turnuva videolarını geniş bi kitleye yayalım ki görsünler liseli/üniversiteli/iş sahibi adamlar oynuyo beyblade'i, oynamayı bırakmamak için sebepleri olur.Beyblade'i olimpik spor yapcaz! Şaka bi yana, Gist tarzı gaming con'larına yanımızda beyblade'lerle gidip kalabalığın içinde kapışabiliriz, orda görüp ilgi duyan çıkması olası. (içeri beyblade sahası falan sokmamıza izin olmazsa, ön kapıya yakın gelenin geçerken göreceği bi yere de kurulabiliriz. Asıl en ideali hasbro'nun bi turnuva ayarlaması/ bi con'da stand kiralaması falan olur heralde, adamlara türkiyede turnuva istiyoruz diye topluca mail mi yollasak ?)
Şuan malesef Beyblade kitlesine burst hakim bunu nerden anlıyorum peki mesela ilk attigim burst videom 2.300 izlenmiş diyerleride 700 200 arası Bakuten için Amv yaptım 100 u zor gördü
yapma ya bakuten dışındakiler nedense cezbedici gelmedi bana daha başlayamadım izlemeye