Siteyi Büyütmeliyiz

PLA

• Phoenix #
  • *
  • Toplam İleti 220
  • BeyPuan 191
  • Arkamda bırakacağım tek gerçek PLA
Siteyi Büyütmeliyiz
« : Ekim 27, 2017, 14:05:21 »
Mesela foruma üye olan aktif olan arkadaşlar olursa yada ne bileyim bir şekilde bunu ayarlarız. Bu işi büyütmeliyiz derim sponsor vs . Zor değil önce Youtube a konan videoların izlenme sayılarını arttırmamız lazım. 1000 görüntülenme bile yakalayamıyoruz gördüğüm kadarıyla

Evet belki 1 hafta olmadı aranıza katılalı ama beyblade ve ortamı sevdim. Face ve İnstagram sayfası açmalıyız. Geçmişin özlemini duyan bir çok insan var bi şekilde kendimizi duyururuz onlara.

Bununla iligli bir toplantı yapabiliriz forum sakinleri olarak ne dersiniz?
  • 0
  • 0

Ankakuşuu

• Toplam İleti 985
  • BeyPuan 79
Ynt: Siteyi Büyütmeliyiz
« Yanıtla #1 : Ekim 27, 2017, 14:10:31 »
Durduk yere neden olsun ki ? Mesela foruma üye olan aktif olan arkadaşlar olursa yada ne bileyim bir şekilde bunu ayarlarız. Bu işi büyütmeliyiz derim sponsor vs . Zor değil önce Youtube a konan videoların izlenme sayılarını arttırmamız lazım. 1000 görüntülenme bile yakalayamıyoruz gördüğüm kadarıyla

Evet belki 1 hafta olmadı aranıza katılalı ama beyblade ve ortamı sevdim. Face ve İnstagram sayfası açmalıyız. Geçmişin özlemini duyan bir çok insan var bi şekilde kendimizi duyururuz onlara.

şuan ne istiyorsun ona göre link atıcam beyblade mi ?
  • 0
  • 0

Takao

• Dalgaakın Beyblade Takımı
  • *
  • Toplam İleti 5214
  • BeyPuan 10859
  • Foruma Hoş Geldiniz
    • Gereksiz Ekran
« Yanıtla #2 : Ekim 27, 2017, 14:20:56 »
Durduk yere neden olsun ki ? Mesela foruma üye olan aktif olan arkadaşlar olursa yada ne bileyim bir şekilde bunu ayarlarız. Bu işi büyütmeliyiz derim sponsor vs . Zor değil önce Youtube a konan videoların izlenme sayılarını arttırmamız lazım. 1000 görüntülenme bile yakalayamıyoruz gördüğüm kadarıyla

Facebook sayfamız var. Instagram'a gerek  var mı bilemedim. Ona alternatif BeyGaleri'miz var şuan :D
  • 0
  • 0

PLA

• Phoenix #
  • *
  • Toplam İleti 220
  • BeyPuan 191
« Yanıtla #3 : Ekim 27, 2017, 15:27:39 »
Takao face sayfamız 95 kişi
youtube abone miz 1200
izlenme 1000 olmuyor

Bunları arttırırsak güzel şeyler çıkar, bi seferde olmayacak elbette şuan sınavlarım var ales yds hazırlanıyorum 1 buçuk ay sonra fikirlerimi sunarım siz yöneticilere.

Kısaca bahsetmek gerekirse , güzel bir video hazırlayıp 90 ların çocuklarının dizi film oyuncaklarını paylaşacağımız 2 dk lık bir video olur beyblade i orda daha vurgularız. Sonra turnuvalardan beyblade koleksiyonlarından kesitler paylaşırız. 3 Dk lık tanıtım videosu olur. İnstagram bu işte önemli neden derseniz insanlar artık orda vakit geçiriyor en azından bi deneriz. Facebook ve instagram dan 4 liraya videoyu öne çıkarırız. Elbette gören gelecektir. Bu arada boş durmayız ben facebook gruplarını dolaşırım durmadan sitemizi paylaşırım aslında hepimiz yapabiliriz. Amacım biraz daha yayılmamız

Bu şekilde ertuğrul arkadaşımıza ve bazı planlamalar için gelir kaynağımız bile olabilir.

Çok konuştum kısaca bir çok fikir var aklımda mühim olan zamanımızı güzel kullanmamız ve turnuvalar 10 kişi değilde 250 kişiye ev sahipliği yapmalı. Bir oluşum olmalıyız. Zor yada hayal değil

Düşünsenize her videomuz 5 milyon tıklanıyor beyblade dükkanı açmışız satış yapıyoruz yılın 2 yarısında yaz kış olarak 3 4 ile turnuna düzenliyoruz sponsor buluyoruz. İşimizin yanında hobimiz olmuş olur. Bunu yazmamın sebebi burdaki arkadaşların istikrarı ve beyblade ruhunu çocukluk anılarımızı yaşatıyor olmanız..

Saygı ve sevgilerimle..
  • 0
  • 0

bladçi

• *
  • Toplam İleti 5044
  • BeyPuan 1555
  • 3 2 1 hazırrrrrrrrrrrr ateş AnadoluBeybladeTakımı
« Yanıtla #4 : Ekim 27, 2017, 17:23:56 »
Takao face sayfamız 95 kişi
youtube abone miz 1200
izlenme 1000 olmuyor

Bunları arttırırsak güzel şeyler çıkar, bi seferde olmayacak elbette şuan sınavlarım var ales yds hazırlanıyorum 1 buçuk ay sonra fikirlerimi sunarım siz yöneticilere.

Kısaca bahsetmek gerekirse , güzel bir video hazırlayıp 90 ların çocuklarının dizi film oyuncaklarını paylaşacağımız 2 dk lık bir video olur beyblade i orda daha vurgularız. Sonra turnuvalardan beyblade koleksiyonlarından kesitler paylaşırız. 3 Dk lık tanıtım videosu olur. İnstagram bu işte önemli neden derseniz insanlar artık orda vakit geçiriyor en azından bi deneriz. Facebook ve instagram dan 4 liraya videoyu öne çıkarırız. Elbette gören gelecektir. Bu arada boş durmayız ben facebook gruplarını dolaşırım durmadan sitemizi paylaşırım aslında hepimiz yapabiliriz. Amacım biraz daha yayılmamız

Bu şekilde ertuğrul arkadaşımıza ve bazı planlamalar için gelir kaynağımız bile olabilir.

Çok konuştum kısaca bir çok fikir var aklımda mühim olan zamanımızı güzel kullanmamız ve turnuvalar 10 kişi değilde 250 kişiye ev sahipliği yapmalı. Bir oluşum olmalıyız. Zor yada hayal değil

Düşünsenize her videomuz 5 milyon tıklanıyor beyblade dükkanı açmışız satış yapıyoruz yılın 2 yarısında yaz kış olarak 3 4 ile turnuna düzenliyoruz sponsor buluyoruz. İşimizin yanında hobimiz olmuş olur. Bunu yazmamın sebebi burdaki arkadaşların istikrarı ve beyblade ruhunu çocukluk anılarımızı yaşatıyor olmanız..

Saygı ve sevgilerimle..
Güzel yazmışsın İnstagram'ı bende dile getirmiştim WBO da İnstagram hesabı var ancak gerek yok denilmişti daha fazla yayılmak güzel olur ancak beyblade ile kaç kişi ilgilenir ki sitede 1000den fazla üye var 100 kişiyi açık görmedim
  • 0
  • 0

Daichi

• *
  • Toplam İleti 2624
  • BeyPuan 10637
« Yanıtla #5 : Ekim 27, 2017, 18:02:46 »
Güzel yazmışsın İnstagram'ı bende dile getirmiştim WBO da İnstagram hesabı var ancak gerek yok denilmişti daha fazla yayılmak güzel olur ancak beyblade ile kaç kişi ilgilenir ki sitede 1000den fazla üye var 100 kişiyi açık görmedim
100 kişi ne ben 15 kişiden fazla aktif bir arada görmedim. Bu arada 5 milyon demişsin nasıl diyeyim, bu imkansız gibi birşey insanlar genelde beyblade yerine saçma sapan şeyleri izlemeyi seviyor.
Zor yada hayal değil demişsin. evet zor değil çünkü hayal. Beyblade bakuten unutuldu, metal serisini bilenlerde çocuklardan ibaret.
  • 0
  • 0

PLA

• Phoenix #
  • *
  • Toplam İleti 220
  • BeyPuan 191
« Yanıtla #6 : Ekim 27, 2017, 19:07:34 »
Beyblade bakuten ilk seri değil mi? Ben yıllardır oyalanıyordum ama aklımdaydı beyblade
Hatta tsubasa, street fighter.. Hala atarimi saklıyorum. Benim gibi 1000lerce genç olduğuna inanıyorum. Günümüz lol cs go yada diğer veritabanlı oyunlar artık etkilerini kaybediyorlar inan bana. Fiziksel oyun kalmadı, tekrar canlandırabiliriz ve hayal değil. Hayalin beyblade üretimi olsun ;)

Diğer bi konu 1000 kişiden 15 kişi aktif, katılıyorum forumda aktif olması için cazip şeyler olmalı. Eksikliğimiz var demiyorum yanlış anlamayın. Bir örnekle gideyim.

Vosvos aldım oyuncak araba olanından değil gerçek 66 model vosvos sonra sattım. Vosvos içinde aynı şeyler söyleniyordu yapamazsın kimseyi bulamazsın. Doğuda bi il olmamıza rağmen çabalarımla 6 vosvosu bir araya getirdim. Malatya da şehitlerimiz için 20 vosvos olduk yürüyüş yaptık. Vosvos cafeler açıldı ve hepsi işliyor. Bunu beyblade için neden yapmayalım?

Çocuklar artık tablet bilgisayardan sıkıldı, 15 altı yaş grubunu da çekebiliriz, biz büyükler oynadıkça onlar daha çok sarılacaktır eminim. Tek sıkıntımız mesafeler. Dediğim gibi ben başladım forumu ve youtube kanalını paylaşmaya, elbet duyururuz ismimizi. 5 milyon aslında zor bir rakam değil japonya da bu işle uğraşanlar 5 m tıklanıyor, çok da üst düzey bişey yapmıyorlar youtube da biraz gezinirseniz görürsünüz. Ha derseniz nerden çıktın sen iyiydik böyle ona diyecek bişeyim yok :) Neden böyle bir fikre kapıldığımı bende bilmiyorum ama olsun istiyorum :)
  • 0
  • 0

Daichi

• *
  • Toplam İleti 2624
  • BeyPuan 10637
« Yanıtla #7 : Ekim 27, 2017, 19:18:53 »
Yok bence 1000 lerce kişi yoktur çoğu unutmuştur bence hatırlayan kişi sayısı 100 ü geçmez bide forumu yaparızda cidden 5 milyonu geçmez türkiyede okadar beyblade seven kişi yoktur.
  • 0
  • 0

PLA

• Phoenix #
  • *
  • Toplam İleti 220
  • BeyPuan 191
« Yanıtla #8 : Ekim 27, 2017, 19:21:27 »
Sana bunu kanıtlamam zor olsa da dediğimin gerçekliğini zaman içerisinde göreceksin :)
  • 0
  • 0

E_Kare

• *
  • Toplam İleti 690
  • BeyPuan 3464
  • .
« Yanıtla #9 : Ekim 27, 2017, 19:21:48 »
Beyblade bakuten unutuldu, metal serisini bilenlerde çocuklardan ibaret.

Bakuten nostaljisine kapılmaya yatkın yine iyi bi kitle var bence.

Metal ve burst'u bilenler çocuklardan ibaret olabilir, yaşları zamanla artacak ama  :d

Turnuva videolarını geniş bi kitleye yayalım ki görsünler liseli/üniversiteli/iş sahibi adamlar oynuyo beyblade'i, oynamayı bırakmamak için sebepleri olur.

Saygı ve sevgilerimle..

Beyblade'i olimpik spor yapcaz!  ;D

Şaka bi yana, Gist tarzı gaming con'larına yanımızda beyblade'lerle gidip kalabalığın içinde kapışabiliriz, orda görüp ilgi duyan çıkması olası. (içeri beyblade sahası falan sokmamıza izin olmazsa, ön kapıya yakın gelenin geçerken göreceği bi yere de kurulabiliriz. Asıl en ideali hasbro'nun bi  turnuva ayarlaması/ bi con'da stand kiralaması falan olur heralde, adamlara türkiyede turnuva istiyoruz diye topluca mail mi yollasak  :D ?)
  • 0
  • 0

PLA

• Phoenix #
  • *
  • Toplam İleti 220
  • BeyPuan 191
« Yanıtla #10 : Ekim 27, 2017, 19:24:40 »
Bakuten nostaljisine kapılmaya yatkın yine iyi bi kitle var bence.

Metal ve burst'u bilenler çocuklardan ibaret olabilir, yaşları zamanla artacak ama  :d

Turnuva videolarını geniş bi kitleye yayalım ki görsünler liseli/üniversiteli/iş sahibi adamlar oynuyo beyblade'i, oynamayı bırakmamak için sebepleri olur.

Beyblade'i olimpik spor yapcaz!  ;D

Şaka bi yana, Gist tarzı gaming con'larına yanımızda beyblade'lerle gidip kalabalığın içinde kapışabiliriz, orda görüp ilgi duyan çıkması olası. (içeri beyblade sahası falan sokmamıza izin olmazsa, ön kapıya yakın gelenin geçerken göreceği bi yere de kurulabiliriz. Asıl en ideali hasbro'nun bi  turnuva ayarlaması/ bi con'da stand kiralaması falan olur heralde, adamlara türkiyede turnuva istiyoruz diye topluca mail mi yollasak  :D ?)

Bak güzel fikir, nasıl sokak sanatçıları varsa bizde sokak bladeçileri oluruz :) Ah istanbul da olsam daha elimi atarım bu işlere de değilim. Heralde forumda en uzak şehirlerden katılan biriyim :(
  • 0
  • 0

Kurenai Shu

• *
  • Toplam İleti 1202
  • BeyPuan 571
  • Spriggan 🔥
« Yanıtla #11 : Ekim 27, 2017, 19:25:00 »
Şuan malesef Beyblade kitlesine burst hakim bunu nerden anlıyorum peki mesela ilk attigim burst videom 2.300 izlenmiş diyerleride 700 200 arası Bakuten için Amv yaptım 100 u zor gördü :(
  • 0
  • 0

PLA

• Phoenix #
  • *
  • Toplam İleti 220
  • BeyPuan 191
« Yanıtla #12 : Ekim 27, 2017, 19:29:24 »
Şuan malesef Beyblade kitlesine burst hakim bunu nerden anlıyorum peki mesela ilk attigim burst videom 2.300 izlenmiş diyerleride 700 200 arası Bakuten için Amv yaptım 100 u zor gördü :(

yapma ya :( bakuten dışındakiler nedense cezbedici gelmedi bana daha başlayamadım izlemeye
  • 0
  • 0

Ankakuşuu

• Toplam İleti 985
  • BeyPuan 79
« Yanıtla #13 : Ekim 27, 2017, 19:41:25 »
ftp://
yapma ya :( bakuten dışındakiler nedense cezbedici gelmedi bana daha başlayamadım izlemeye
boşver okadar takma sen bakuteni izle ginede onlar yeni seride daha çok sevseler bile ginede izle bakuten shootu kardş sen izleyenleri bakma. :D
  • 0
  • 0

Kurenai Shu

• *
  • Toplam İleti 1202
  • BeyPuan 571
  • Spriggan 🔥
« Yanıtla #14 : Ekim 27, 2017, 19:42:09 »
Hiçbirisi Bakuten etmez ama onlarında kendilerine göre güzellikleri var mesela ben metali sevmezdim izlemeye başladım gittikçe heycanlaşmaya başladı ve sevmeye başladım burst da gerçekçi bir anime fırlatma şekilleri olsun yere comelmeleri olsun karekterleri olsun oda güzel bir seri izlemeni oneririm ;)
  • 0
  • 0