En Sevdiğimiz Anime Açılış Müzikleri

Penguen007

• X Meta Chaser
  • *
  • Toplam İleti 1073
  • BeyPuan 35548
  • 🧙 Büyücü 🧙
    • Penguen007 YouTube Kanalı!
Ynt: En Sevdiğimiz Anime Açılış Müzikleri
« Yanıtla #45 : Eylül 25, 2024, 22:14:55 »
Çok fazla anime izleyen biri değilim ama çocukluğumdan bir kaç örnek vereceğim.

Groovy.

Bir klasiğe daha selam

Nostalji odaklı bir seçim sanırım :D

Bunu hiç duymamıştım
  • 0
  • 0

RHunter

• Byrgss
  • *
  • Toplam İleti 384
  • BeyPuan 2617
« Yanıtla #46 : Eylül 25, 2024, 23:07:43 »
Çok fazla anime izleyen biri değilim ama çocukluğumdan bir kaç örnek vereceğim.

İngilizce Shaman King'i unuttuğuma inanamıyorum. :D Efsaneler efsanesi
  • 0
  • 0

Penguen007

• X Meta Chaser
  • *
  • Toplam İleti 1073
  • BeyPuan 35548
  • 🧙 Büyücü 🧙
« Yanıtla #47 : Eylül 27, 2024, 23:15:03 »
Hadi bakalım bunu da bir paylaşmak gerek. İlk açılış çoktan paylaşıldı bu konuda. Bunu paylaşmak da bana kaldı. Light'ın "Evet manyağım lan ben" dönemini simgeleyen şarkı.

Maximum the Hormone grubuyla bu şarkı sayesinde tanıştım. Hala şarkılarını dinlerim. Onların kendi müzik videosunu da atayım.

Bir anime izleyip oradaki bir şarkıdan yeni bir grup tanımamın ilk örneği bu olmalı
  • 0
  • 0

Penguen007

• X Meta Chaser
  • *
  • Toplam İleti 1073
  • BeyPuan 35548
  • 🧙 Büyücü 🧙
« Yanıtla #48 : Eylül 29, 2024, 19:26:49 »
Bu noktaya elbet ki varacaktık. Dünya tarihinde anlatılagelmiş en iyi kurgusal hikaye. Böyle tanımlayınca kim olursa olsun hakkını verecek bir ost hazırlayamaz diye düşünebilirsiniz. Ama inanılmaz şekilde onu da başarmışlar.

• 1
  • 0

Buğra

• Toplam İleti 109
  • BeyPuan 1
« Yanıtla #49 : Eylül 29, 2024, 20:10:54 »
Bu noktaya elbet ki varacaktık. Dünya tarihinde anlatılagelmiş en iyi kurgusal hikaye. Böyle tanımlayınca kim olursa olsun hakkını verecek bir ost hazırlayamaz diye düşünebilirsiniz. Ama inanılmaz şekilde onu da başarmışlar.

Kesinlikle katılıyorum Attack On Titan televizyon tarihinde izlediğim en iyi şey, ayrıca bu opening, en sevdiğim opening olmasını geçtim direk en sevdiğim şarkı.
  • 1
  • 0

Penguen007

• X Meta Chaser
  • *
  • Toplam İleti 1073
  • BeyPuan 35548
  • 🧙 Büyücü 🧙
« Yanıtla #50 : Ekim 01, 2024, 19:52:25 »
Yine en sevdiğim animelerden birisi. Ustaca yaratılmış bir shonen. Bildiğiniz gibi bir noktadan sonra animasyonu çok kötü bir hal alıyor. Bu yüzden en çok remake'inin yapılmasını istediğim anime budur.

Açılış şarkısının kendisi ise çok eğlenceli. Ama keşke yapay zekalanmış olmasa bunlar. Nedense artık youtube'daki neredeyse her anime açılışı videosu yapay zekayla mıncırılıp berbat edilmiş halde. Belki de bu şekilde telif hakkı dolayısıyla silinmesinden kurtulmayı başarıyorlardır? Her halükarda benim aldığım zevki azaltıyor.

Şimdiye kadar az çok en sevdiğim animelerden gittim. Şimdiden sonra ise sadece şarkısını sevip sevmediğime göre bir şeyler paylaşıcam.
  • 0
  • 0

Penguen007

• X Meta Chaser
  • *
  • Toplam İleti 1073
  • BeyPuan 35548
  • 🧙 Büyücü 🧙
« Yanıtla #51 : Ekim 08, 2024, 00:18:06 »
Evet, ufak bir aradan sonra konumuza devam ediyoruz. Ben Sailor Moon'u hiç oturup da izlemedim. Ama şarkısının efsane olduğunu düşünüyorum. Şimdi dinlerken bile duygulandırmayı başardı.

• 1
  • 0

Penguen007

• X Meta Chaser
  • *
  • Toplam İleti 1073
  • BeyPuan 35548
  • 🧙 Büyücü 🧙
« Yanıtla #52 : Ekim 11, 2024, 13:49:08 »
Sıra Goblin Slayer'da. Bu animede aslında bütün dövüşler, D&D kurallarını takip ediyor. İlk izleyişimde bunun farkına varmamıştım. D&D kurallarını biraz araştırdıktan sonra anladım tabii. İzlence zevkimi çok arttıran bir faktör oldu. Dünyasını ve karakterlerini de sevdim. Bu Maceracılar Loncası olgusu benim zihnim için çok tatmin edici bir komsept. Japonların sevmesini de sanırım anlayabiliyorum. Çıkıp canavarları öldürmek ve macera yaşamak gibi bir şeyin bile düzenli ve bürokratik bir sistemden geçiyor olması aslında oldukça Japon bir şey :D Bu animeyi genelde ilk bölümü izleyip bırakıyorlar diye görüyorum. Ben de ilk bölümün aşırı edgy olduğunu düşünüyorum. Serinin geri kalanı öyle değil. O yüzden henüz izlememiş olanlar bırakmadan önce en az 2 bölüm izlesin :D

Şarkının kendisi de çok güzel ve serinin teması ile uyumlu. Bu da arada açıp dinlediklerimden. Ama bu şarkının full versiyonu ve gerçek müzik videosu da bence bir harika. Onu da buraya bırakayım.

Ve ikinci açılış da ilkinin gerisinde kalmıyor bence. Süper.

• 0
  • 0

Penguen007

• X Meta Chaser
  • *
  • Toplam İleti 1073
  • BeyPuan 35548
  • 🧙 Büyücü 🧙
« Yanıtla #53 : Ekim 12, 2024, 14:11:32 »
Yine hiç izlemediğim bir animenin daha şarkısını paylaşma vakti geldi :D Bu şarkı bir ara Youtube'da karşıma çıktı ve dinledim. Oldukça beğendim. Adını tam bilmediğim bir vibe veriyor. Las Vegas performanslarında söylenen şarkılara falan benziyor belki?

Derken böyle bir full versiyonunu buldum:

İkinci sezonun açılışı da aynı vibe'dan sağlıyor:

Onun da böyle canlı bir versiyonunu buldum:

• 0
  • 0

Shirasagi Lui

• Toplam İleti 593
  • BeyPuan 481
  • I won't lose!
« Yanıtla #54 : Ekim 12, 2024, 15:12:42 »

bunu izlemiştim,eğlenceli bir animeydi
  • 0
  • 0

Penguen007

• X Meta Chaser
  • *
  • Toplam İleti 1073
  • BeyPuan 35548
  • 🧙 Büyücü 🧙
« Yanıtla #55 : Ekim 15, 2024, 17:39:13 »
Şimdi de üç tane birden paylaşacağım. Çünkü bunlardan birini dinlediğim zaman illa ki diğerlerini de dinliyorum.

Tiger Mask, 60'lı yıllarda çıkmış bir Profesyonel Güreş çizgi romanı. Kurgusal bir güreşçi olan Tiger Mask isimli güreşçinin hikayesini anlatıyor. Ama bir noktada bir güreş şirketi, bu karakterin popülerliğinden faydalanmak için Tiger Mask'in haklarını satın alıyor ve gerçek bir güreşçi, Tiger Mask karakterini güreş maçlarında temsil etmeye başlıyor. O güreşçi Satoru Sayama. O adam işi bıraktıktan sonra ise karakter varoluşunu sürdürüyor. Başka birisi tarafından canlandırılıyor. O kişi de Tiger Mask II olarak bilinen Mitsuharu Misawa oluyor. Bu miras, Tiger Mask IV ile günümüzde hala devam etmektedir.

Bir zaman sonra ise bu animenin yenisini yapmaya karar veriyorlar. Bu sefer animenin içinde de gerçek güreşçiler var. Açılış şarkısında da orjinali yenilemişler. Bence çok güzel olmuş.

O orjinal açılış şarkısının melankolisi çok garip. Sanırım geçmişte çocuklar için üretilen içerikler bile böyleymiş. Bu da bizi bugün paylaşacağım üçüncü açılışa getiriyor. Melankolik açılış şarkısı denince aklıma ilk gelen budur çünkü.

https://www.facebook.com/jounetsueg/videos/ashita-no-joe-1-opening/261758015198866/

Malesef bunu bir Facebook linki olarak paylaşmak zorundayım çünkü YouTube'dan kaldırılmış.

Tamam şarkı çok güzel ama, çok ağır değil mi abi? Ben bunu nasıl aşacağım...
  • 0
  • 0

Penguen007

• X Meta Chaser
  • *
  • Toplam İleti 1073
  • BeyPuan 35548
  • 🧙 Büyücü 🧙
« Yanıtla #56 : Ekim 25, 2024, 00:56:02 »
Bu da izlemediğim bir anime. Ama bir ara izlemem lazım.

Bu belki de en sevdiğim şarkı bile olabilir. Vibe'ını yakalayabilirseniz harika cidden. Gitarla bunu çalıp söylediğinizi hayal edin. Sözler tamamen uydurma bu arada. Bu da çok hoşuma giden şeylerden birisi. Sesi gerçekten sadece enstrüman olarak kullanmış oluyor. Tenacious D'nin de böyle uydurma sözleri oluyor mesela. Onları da çok seviyorum. Jesus Ranch şarkısı çok güzel bir örnek

Özellikle bu cover'ını beğeniyorum. Muazzam
  • 0
  • 0

Penguen007

• X Meta Chaser
  • *
  • Toplam İleti 1073
  • BeyPuan 35548
  • 🧙 Büyücü 🧙
« Yanıtla #57 : Ekim 28, 2024, 13:19:25 »
Bunu da paylaşmasam olmazdı  ;D

Obama'nın güzel sesinden We Are

• 0
  • 0

Penguen007

• X Meta Chaser
  • *
  • Toplam İleti 1073
  • BeyPuan 35548
  • 🧙 Büyücü 🧙
« Yanıtla #58 : Ekim 30, 2024, 21:49:28 »
Eveet sonunda o gün geldi. Bu konuyu açarken aklımda olan son şarkıları da paylaşıyorum artık.

Ben arada sırada animelerin Arapça açılışlarını açar dinlerim. Bunlar da onların arasından sizler için seçtiklerim:

One Piece için özgün bir yoldan gitmişler. Çok hoş

Hunter X Hunter için ise böyle ağlatıcı bir tema yapmışlar...

Bu ise favorim. Hayvani derecede motivasyon veriyor

Ve bu konu da bu kadar arkadaşlar. Paylaşacak bir şeyim kalmadı. Güzel bir şeye denk gelirsem paylaşırım tabii. Ve bu konuya denk gelen kullanıcılarımız da kendi favorilerini paylaşmaya devam edebilirler. İyi forumlar
  • 0
  • 0