Haberler:
Güzel koleksiyon , Fafnir'in kauçuk kısmı daha fazla mı S3 markalarda merak ettim?
Daha iyi hız çalıyordur ama değil mi ?
Anladım. Bende Takara var ama hız çalma konusunda biraz hayal kırıklığı oldu benim için. Meteo L Drago'nun Hasbro versiyonu gibi bir şey bekliyordum fakat sadece kendini idâre edebilecek kadar hız çalıyor.
Drain fafnir hayal kırıklığı oldu benim için evet sadece hayatta kalacak kadar hız çalıyor.Ama hız çalan bir beyblade istiyorsan.Şiddetle Geist Fenrir öneririm.el ile fırlatınca hız çalarak achilles.ragnarok u yenebiliyor bunlar zaten bir kaçı.hız çalma konusunda Geist Fenrir.Mirage ve drain den çok farkla iyi
Geist'ın Driver'ı hız çalma için iyi, aynı Driver'la Drain ve Mirage daha iyi hız çalardı.
ama geist in layer ı da çok iyi değil mi
Geist'in layerı çok iyi ama driverı olmadan çok fazla hız çalamıyor. Atomic Driver bence en iyi Fafnir için.Çok iyi bir Driver . Kendi driverlarından daha çok enerji çalmasını sağlıyor.
Absorb ters dönüşte Atomic'ten iyi ama, Revolve ve Orbit dışında çoğu dayanıklılık parçası yeniyo Atomic'i ters dönüşte hatta. Hız çalma için diğer ikisi daha iyi. Geist'a level chip takmazsan dengesiz, level chip'le bile diğer ikisi daha dengeli. Yalparlarken hız çalmak daha zor oluyor. Burst Limited Format'da (ikinci sezona kadar çoğu parça ve birkaç Cho-Z parçası kullanılabiliyor) Drain, F3 ve Ark Bahamut sola dönüş dayanıklılık türü olarak, Geist ise daha savunmaya yönelik karmalarda kullanılıyor.
Hocam kısacası En iyi hız çalan driver ve saldırı çemberi nedir?