Beyblade'in böyle bir şeye ihtiyacı olabileceğini ben de düşünüyorum. Biraz daha "yetişkin" bir tema.
Rgb özelleştirilebilir ışık yayma, özelleştirilebilir ses çıkarma falan olsa güzel olabilir. Bunlar kumanda ile kontrol edilse mesela. Veya telefon uygulaması ile özel olarak atanabilir. Örneğin uygulamanın sunduğu seçenekler arasından şunlar seçilebilir: Beyblade'i fırlatıcıya takınca çıkan ses ve ışık (animedeki gibi ÇLONK sesi ve parlak ışık çok havalı olurdu mesela), ilk fırlatıldığında (hıza göre değişebilen) çıkan ses ve ışık, çarpışma sırasında çıkan ses ve ışık, Beyblade'in hızı belli aşamalara indiğinde veya çıktığında çıkan ses ve ışık ve Beyblade durduğu zaman çıkan (veya sönen) ses ve ışık. Hatta uygulamanın sunduğu seçeneklerin ötesinde daha bağımsız şeyler de yüklenebilir, "YOU SHALL NOT PASS" ya da "GÜÇ BENDE ARTIK" falan gibi ses kliplerini telefon alarmı ayarlar gibi ayarlayabiliriz.
Buna katkı sağlayabilecek stadyumlar da gördüğümü hatırlıyorum. Beyblade'in temas ettiği yere göre grafik çıkarıyor. Beyblade ilerledikçe ışık hüzmesi takip ediyor, çarpışmalarda efektler yapıyor. Hatta belki anonsör sesi bile yapabilir

Uygulamadan kontrol edilebilir özellikte stadyum da yapılabilir. Hasbro Avatar stadyumu gibi örneğin. Veya cep kısımları kapanabilen stadyumların açma kapama fonksiyonu dijitalleştirilebilir.
Kumanda kontrolü olayının işi topaç oyununun ötesine taşıdığı konusunda E_Kare'ye katılıyorum. Tüm kontrol bizim elimizde olmamalı. Bu bir proxy battle sonuçta. Bir "kapışma" değil de "kapıştırma". Ama şöyle olabilir: Beyblade Burst God (Evolution) sezonundaki gibi çoğu Beyblade'in ilginç bir özelliği (gimmick) olabilir ve bunlar kumanda ile kontrol edilir. Yine özelleştirilmiş ses ve ışık eşliğinde tabii.