3D Yazıcı İle Beyblade Basmak

Sezermaden

• *
  • Toplam İleti 273
  • BeyPuan 943
  • Dragoon ...
Ynt: 3D Yazıcı İle Beyblade Basmak
« Yanıtla #15 : Mart 17, 2018, 13:09:26 »
315 TL odeyecem geldiklerinde
  • 0
  • 0
Elimdekiler: Dragoon G, Dragoon GT, Dranzer V, Dranzer V2, Draciel S, Draciel Ms,Driger Gt, Driger V2, Galman, Gazzly, Gia Dragoon V

tanerow123

• *
  • Toplam İleti 209
  • BeyPuan 283
« Yanıtla #16 : Mart 18, 2018, 16:09:43 »
Birebir orjinal beybladeleri uretmedikten sonra bence bir anlami yok :)
  • 0
  • 0

Sezermaden

• *
  • Toplam İleti 273
  • BeyPuan 943
  • Dragoon ...
« Yanıtla #17 : Mart 18, 2018, 16:26:56 »
Birebir orjinal beybladeleri uretmedikten sonra bence bir anlami yok :)
Belli mi olur ilerleyen günlerde birebir aynısını çizen tasarımcılar çıkar birebir aynısını basarız böylece.
https://www.turbosquid.com/3d-models/3d-beyblade-dranzer-v-model/1106252 mesela bu linkteki model eğer bunu stl olarak çevirebilirsem birebir dranzer v basarım.
  • 0
  • 0
Elimdekiler: Dragoon G, Dragoon GT, Dranzer V, Dranzer V2, Draciel S, Draciel Ms,Driger Gt, Driger V2, Galman, Gazzly, Gia Dragoon V

Takao

• Dalgaakın Beyblade Takımı
  • *
  • Toplam İleti 5215
  • BeyPuan 10859
  • Foruma Hoş Geldiniz
    • Gereksiz Ekran
« Yanıtla #18 : Mart 18, 2018, 18:49:58 »
Belli mi olur ilerleyen günlerde birebir aynısını çizen tasarımcılar çıkar birebir aynısını basarız böylece.
https://www.turbosquid.com/3d-models/3d-beyblade-dranzer-v-model/1106252 mesela bu linkteki model eğer bunu stl olarak çevirebilirsem birebir dranzer v basarım.

3D yazıcıdan çıkan Beybladeler gerçeği kadar pürüzsüz ve ayrıntılı olamıyor. İleride teknoloji gelişirse mümkün olabilir. Yine de hiç yoktan iyidir.
  • 0
  • 0

Takao

• *
  • Toplam İleti 5215
  • BeyPuan 10859
  • Foruma Hoş Geldiniz
    • Gereksiz Ekran
« Yanıtla #19 : Nisan 08, 2018, 01:51:47 »
Pokemon tarzı saldırı çemberi:

• 0
  • 0

Sezermaden

• *
  • Toplam İleti 273
  • BeyPuan 943
  • Dragoon ...
« Yanıtla #20 : Nisan 08, 2018, 02:02:45 »
Efsane olmuş böyle fikirlerde düşünüyorum ben. Farklı beyblade türleri. Gerçekten harika. Ancak stickerin önemi söz konusu burda stickerden sonra efsane gözükücek. Boyama işindede biraz ustalaştım yarın zeusu boyalı olarak atıcam buraya. Şimdi beybladesi hiç çıkmamış bir beyblade olan Galuxu tasarladım. Galeona çok benzediği için galux hiç üretilmedi inşallah ben üretirim :)
  • 0
  • 0

Takao

• *
  • Toplam İleti 5215
  • BeyPuan 10859
  • Foruma Hoş Geldiniz
    • Gereksiz Ekran
« Yanıtla #21 : Nisan 08, 2018, 02:49:38 »
Efsane olmuş böyle fikirlerde düşünüyorum ben. Farklı beyblade türleri. Gerçekten harika. Ancak stickerin önemi söz konusu burda stickerden sonra efsane gözükücek. Boyama işindede biraz ustalaştım yarın zeusu boyalı olarak atıcam buraya. Şimdi beybladesi hiç çıkmamış bir beyblade olan Galuxu tasarladım. Galeona çok benzediği için galux hiç üretilmedi inşallah ben üretirim :)

Galeon'un pembesi aslında. Keşke alternatif renk niyetine üretselermiş. Zor olmazmış :D
  • 0
  • 0

E_Kare

• *
  • Toplam İleti 690
  • BeyPuan 3464
  • .
« Yanıtla #22 : Temmuz 27, 2021, 16:54:06 »
Yeni DB launcher'larının değiştirilebilen uçlarını görünce "acaba plastik fırlatıcı ucu takılır mı buna" diye düşündüm...

Atıcı + çıkan ucu:
Spoiler

Çiviyi çıkarıp yeşille işaretlediğim burst ucu yerine plastik ucu takmak hayalim:
Spoiler

Başka DB atıcım olmadığı için henüz sökmeyi denemedim. Belki sıradan plastik atıcı ucu bu çiviyle uyumludur, değilse basılabilir mi? 
  • 1
  • 0

Takao

• *
  • Toplam İleti 5215
  • BeyPuan 10859
  • Foruma Hoş Geldiniz
    • Gereksiz Ekran
« Yanıtla #23 : Eylül 15, 2021, 02:44:25 »
Üretilmeyen Beybladelerin tasarımlarını satan birini buldum fakat fiyatlar çok pahalı. Basit bir ağırlık diski için bile yüksek fiyat istiyor:

https://www.shapeways.com/shops/blademaker?section&sort=newest

• 0
  • 0