Haberler:
SpoilerS4'de belki yeraltı kralığı ile ilgili olarak king'in ailesi (manju ailesi yani) ilgisi çıkabilir. Lakin benim merak ettiğim bisey var bu x şehrinde beybladr baya önemli (Yuni'nin gecmisinde'ki flashback shnesinde iş görüşmesinde fln yuni kurtarıyordu 1.sezon 18 bölüm de olmasi lazim sahne yuni vs multi macindan) lakin biz bu önemi pek göremiyoruz'da. Ve zero'nun maskesiz halini veya onunda gecmisi görmek isterim açıkcası. Ve o tweet'i yorumu atabilirmisin merak etdimde... Son olarak s4'de umarım doğru düzgün arasız bir yayın akışı ve saglam bir senaryo olur bana artık x serisi random yaziliyor gibi geliyor sezonlari fln hiç tutarlı değil ve muhtemelen zero'yu ve diger cross kardesleri iyi bir yaparlar omega'yı zodaic takımına yaptıklari gibi.
Yeni bölüm ne zaman gelecekkk
Spoilerolabilir belkii manju ailesi gözükebilir sezonda (pendragon her halükarda olsun yeterli bana ve Kuromu takıma geri döndü ya ondanda biraz istiom takımın neler yaptığı vs, sonuçta Shieru ve Shiguru gördük pendragon içerisinde, kuromu ile nasıl olucak merak ediyorum o yüzden.d) bide X şehrinde beyblade'in önemi konusunda haklısın (bide pendragon'ununda şirkette toplantı yapıldığı bölüm vardı Bi iki kere daha gördük glb onlarda iş fln diodu (Giganati hatta Shieru'ya laf ettiği bölümde de vardı s2 deydi ama glb s3'de de olmuştu glb emin değilim). Zero mangada maskesini göstermedi inş animede çıkarır ama emin değilim olucak mı olmayacak mı diye.. https://x.com/marukrawler/status/2091965437424579046 yorum da bu bahsettiğim yorum (altada konuşmalar vardı yorumda bide), umarım yaa bende daha yeni girdim fandoma o yüzden yayın akışı fln daha yeni yeni öğrenmeye çalışıyorum, yer altını sağlam şekilde işlerse müq olur söyliyim sana yani düşündüğüm gibi (daha anlatmadığım var ama) (˶ᵔ ᵕ ᵔ˶), random gibi çok bakmadım ama iyi gibi konular (bazen karışıo ama iyi gibi bana göre ve Kuromu gene takımı terk etmezse müq olur benim için 2 sezondur bunu gösterdiler umarım gene olmaz.. Onun yerine takımıyla beraber olsunlar daha iyi persona gibi) ve son olarak dediğin gibi zero ve cross ailesi iyi biri olurlar ve muhtemelen s4'de yardıma gelirler bence Yorumlarıma yanıt ve düşüncelerini paylaştığın için çok teşekkür ederim!! ˃ 𖥦 ˂ teori vs yapmayı seviyorum ve böyle tartışmayı
SpoilerBenim merak ettigim başka olayda bu CrocTread'ı tanıtdıkları poster veya dergi şeyinde yeni sponsor fln yaziyordu ve ekusu'nun yeni bey'i diyordu artık ekusu dark arc gelir belki. Benim fikrim tabi zaten seride villain dediklerimiz çogunluk iyi karakter çıkıyor veya oluyor. (Poster'de jurrasicpark gibi yerdelerdi bakalım nasıl bir sezon yapacaklar...)
Spoilereklemeyi unutmuşum kb yeni bey sponsoru derken? Acaba pendragon ile alakalı olabilir mi? Çünkü Giganati sponsprluktan atıldı ya Bi tek böyle bişi düşünüyorum (düzenleyemedim o yüzden başka yazıyorum)
SpoilerResim linki https://hizliresim.com/ofqvihdl ve posterde "Team Persona'nın sponsoru Bey!!" Diyor. Extra karakter repliklerinden bird "burası korkunç" demekle beraber multi işler ilginçleşiyor diyor (google çeviri hatalı çevirdi muhtemelen) ve postere bakarsak bird yine 4.sezonda yine maclar kaybetcek gibi ama posterle 4.sezon çelişiyor (poster bu bölümlerden ve manga chapter 39'dan önce çıktı)
Spoilerhmm bence alakasız gibi ya çünkü hem 2025 diyor hemde s1'deki beylerden var bence tanıtım amaçlı yapılmış olabilir ve site çok iyi bir site işime yarayabilir tşkk ^^
SpoilerRampart Aegis'diye bi bey çıkarmışlar yılanlı sence alakası varmıdır s4 yer altı krallığıla fln :?
keske yenı bolumler 1 haftada gelse
Bölümler haftada bir çıkmadıkları için haftada bir gelemezler.
Bu konuda haklısınız, Japonca olarak 2 haftada bir geliyor. Ben arkadaşın çeviri'yi kast ettiğini düşünmüştüm ama biraz düşününce böyle olması mantıklı geliyorr!! Ama bence Japoncası yayınlandığı gün aynı anda çeviri de yayınalanabilir bencee!!