Haberler:
Oooo Bakuten Burst modelleri de varmış kutu açılımlarını göremedik @Emlakçı Oytun bey11:57 de skoru yanlış yazmışsınTebrikler @alperencagli
Dranzer kullanmak hataydı bence. @Emlakçı Oytun yenilirken üzüldüm açıkçası
YAkında göreceksiniz dostlar, video çekmeden açacağımı düşünmedin umarım Tüm Türkiye üzüldü dostum.
Sağol. Umarım başka hata yoktur.
@E_Kare 'nin Doomscizor Knuckle Revolve Karmasını Kullanacağını Biliyordum Hehehe...Bu Arada Zeutron Ben de Olsa Ben Yenerdim Her Deneme'de Evipero'yu Yeniyor Ama Zeutron Kullanan Üzerine Alınmasın Ama E_Kare'den Daha Fazlasını Beklerdim
2.'lik gayet iyi bence Şans işi biraz bu, ilk turdan da alperen' le karşılasma olasılığım vardı
Senden 1.'lık Beklediğim İçin Yazdım Aynen 2.'lik İyidir,Sanırım En Çok Sen BeyPuan Aldın,Doğru Mudur? @Takao
Turnuvalarınızı izledikçe Beyblade e olan ilgim artıyor ve ne kadar katılmak istediğimi ve sizinke tanuşmaktan zevk duyacağımı düşünüyorum iyi turnuva olmuş bey'ler hepinin eline ve beybladelerine sağlık.. drunzer darkness ın yenilmesini üzüldüm ama
Tebrik edenlere teşekkürler. Yukarıda yazmışlar mobildeyim ondan alıntı yapamıyorum çok uğraştırıcı Evipero orijinal değil modifiyeli bi parça. Bi de efsunlu galiba anlamadım düşmüyo Allahsız