Haberler:
Saldırı modu varmıydı @E_Kare
İkincilik gene iyi boşver
Ben de bilmiyorum Flash Sagittario'nun 2 modu olduğunu, nasıl değiştiriliyor?
Çemberin 2 parçasını + şeklide değil de oval olacak şekilde üst üste koyuyorsun.
Öncelikle @Emlakçı Oytun tebrikler sanırım çimler ıslak olduğu için gazete serdiniz biraz reklam olmuş sanki onun dışında kinayeli laflar dolanmış orada olmayı çok isterdim bu arada gözler seni aradı sn egoist yard. mod. @Kai Hiwatari Rei'ye de 2. şans verilmesi güzel olmuş bundan sonraki turnuvalar da gene gelmeyenlerin yerine elenenler arasında maç yapıp birincisi çıksın
Omurga değişmeden mod değişir mi? Sağ ol dostum. Ben de isterdim Kai'nin olmasını. Umarım bir gün sen de olursun turnuvalarda. Önerine de kesinlikle katılıyorum...
Ben Ağva'ya gitmek zorundaydım turnuvanın ertesi günü, o yüzden bazı hazırlıklar yaptım gelemedim ama asıl gelmeme sebebim bize yakın olan kızın biriyle kitap takası yapmaya gitmiş olmamdı. Bu sıralar da yoğun olacağım ama bir sonraki turnuvaya gelişimi etkilemez.
Oytun Mertol ve HBK farkı görüyorsunuz anlatmaya gerek yok tebrikler Crawlers
Dostum bizim üniversite sınavı işi n'oldu bu arada? O güne erken seçim koydular, okullarda sandıklar olacağından o gün sınav olamayacağız kesin. Sağ ol dostum, bir sonraki turnuvaya gelirsen ilk turda eşleşmezsek ilk 3'te yer almaya çalışalım.
Şu an başı çekenler eğitimi zerre sallamadığı için aynı güne denk getirmeleri normal, şaşırmadım. Neyse o konuya pek girmeyelim. Tarihi değiştirdiler tabii hemen, 30 Haziran-1 Temmuz tarihlerinde yapılacak.
Neyse 1 hafta daha çalışırız artık. Uçak bileti alanlara yazık oldu...